Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea, la mana minoritatilor. Va fi tradat seful PSD? Sedinta de URGENTA la Parlament

B1 B1,
Liviu Dragnea, la mana minoritatilor. Va fi tradat seful PSD? Sedinta de URGENTA la Parlament

Liviu Dragnea vre sa mute decisiv pe scena politica. Seful PSD isi negociaza sustinerea cu minoritatile, potrivit RTV. Conform sursei citate, liderul social-democrat s-a intalnit, miercuri, cu liderii. continuă pe B1

Liviu Dragnea infirma informatiile despre revocari in PSD

Liviu Dragnea a infirmat, luni, inaintea Sedintei Biroului Permanent National al PSD, informatiile aparute in presa conform carora ar urma sa aiba loc revocari ale unor lideri social-democrati.

Sedinta in PSD. Liviu Dragnea a anuntat cine va face evaluarea ministrilor din Guvern

Update:Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca in sedinta Biroului Permanent National s-a decis organizarea unei campanii de informare a populatiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombri.

Seful PSD Teleorman, despre vandalizarea vilei lui Liviu Dragnea: Maine-poimaine ne trezim ca ne este frica sa mai iesim pe strada

Mesajul Demisia a fost sters de pe gardul casei lui Liviu Dragnea din Alexandria, sustine primarul Alexandriei, Victor Dragusin.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

Liviu Dragnea si Viorica Dancila n turneu la grupurile parlamentare ale PSD

Viorica Dancila si Liviu Dragnea se intalnesc luni cu grupurile parlamentare ale PSD. Dupa sedinta conducerii partidului, Liviu Dragnea insotit de premier a mers la grupul PSD din Senat. intalnirea are loc dupa ce, in sedinta CEX contestatarii presedintelui PSD au fost infranti iar in cursul zilei de luni urmeza sa fie votata legea off shore.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Niculae Badalau a primit o functie in grupul de lucru care va monitoriza activitatea liderilor PSD: Am discutat cu el si... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Amnistia trebuie data. E necesara si o amnistie fiscala / Kovesi conduce Parchetul

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Dragnea spune ca amnistia trebuie data ca sa dea sansa celor care au fost condamnati pe nedrept in baza protocoalelor cu SRI sa fie judecati corect. Mai mult, seful PSD spune ca s eimpune si o amnistie fiscala.

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final.

Liviu Dragnea, cerere de ULTIMA ORA pentru Tudorel Toader: Cum vrea liderul PSD sa modifice completele de la ICCJ pentru a scapa de PUSCARIE (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si l-a rugat sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la inalta Curte de.

Liviu Dragnea, un nou anunt despre remanierea Guvernului

Liviu Dragnea face un nou anunt privind remanierea Guvernului Dancila. Dragnea a afirmat, inainte de sedinta in care se afla din nou fata in fata cu tabara contestatarilor sai, ca nu se pune deocamdata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )