Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Fostul presedinte Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD si este mai buna decat a lasat imaginea, iar ceilalti lideri social-democrati sunt vai mama lor. Basescu a reafirmat sustinerea sa pentru Klaus Iohannis in al doilea tur al alegerilor si spune ca acesta ar fi trebuit sa mearga la o dezbatere cu contracandidata de la PSD . continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

INTERVIU Traian Basescu: Din aceasta campanie ramane non-combatul. Dancila si Iohannis, ca doi boxeri care trucheaza un meci. Dancila nu e extremista

Fostul presedinte Traian Basescu critica strategia presedintelui Klaus Iohannis de a evita o confruntare directa cu Viorica Dancila. Eurodeputatul PMP sustine ca Dancila nu e un candidat extremist, care nu merita o dezbatere, ci sefa unui partid apropiat de abordari comuniste. Traian Basescu a calculat ca Iohannis trebuie sa obtina macar 60% pentru a zdorbi PSD. in rest, Basescu crede ca Sectia Speciala pentru magistrati e utila.

Dumitru Buzatu, despre Viorica Dancila: A iesit in evidenta prin naturalete!

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, a declarat ca Viorica Dancila, candidatul social-democrat la prezidentiale, s-a remarcat prin naturalete in timpul conferintei de presa de marti. Dancila.

FLORIN CITU: Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

Ministrul finantelor, Florin Citu, spune ca Viorica Dancila si Eugen Teodorovici au stiut inca din martie ca vor depasi tinta de deficit si ca, pentru prima oara in istorie, va aduce in Parlament toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului.

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, spune, intr-o postare pe Facebook, ca apelativul astia pe care l-a folosit in conferinta de presa de marti seara pentru a face referire la romanii din Diaspora a fost folosit anterior de presedintele Klaus Iohannis in declaratiile publice, cu referire la pesedisti. Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit, spune ea.

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )