Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit. continuă pe Antena3

Iohannis, despre invitatia la dezbatere adresata de Dancila: Eu merg la intalnirea de marti

Klaus Iohannis a declarat vineri seara, intrebat daca va da curs invitatiei prezidentiabilului PSD Viorica Dancila la o dezbatere duminica la TVR, ca va merge la intalnirea pe care o va organiza marti cu politologii, presa si formatorii de opinie.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Iohannis, despre scenariul in care Dancila va veni la dezbatere: Nu va fi primita. Despre ce sa vorbim?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca liderul PSD Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti daca aceasta din urma va decide sa vina, motivand ca Dancila este reprezentantul unui partid nedemocratic, care se foloseste de acuzatii xenofobe.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Iohannis, despre realizarile sale: Prin Pactul pentru Aparare, Romania a ajuns intr-o pozitie foarte respectata in NATO, iar prin Summit de la Sibiu le-am aratat liderilor europeni fata frumoasa a tarii (VIDEO)

Klaus Iohannis a insistat, din nou, ca nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca PSD nu merita sa fie legitimat. El a acuzat-o pe contracandidata sa ca doar mimeaza democratia. intrebat de.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

Iohannis, despre lipsa dezbaterii cu Dancila: Nu cred ca va fi influentata negativ prezenta la urne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca nu crede ca lipsa unei dezbateri cu Viorica Dancila va influenta negativ prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, deoarece romanii sunt foarte interesati sa participe in numar mare la scrutin.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )