Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gabriela Firea: Spitalele isi fac stocuri de kituri, dar aparatele de testare sunt prea putine. in prezent nu sunt testate toate persoanele din carantina si izolare, pentru ca numarul lor e mereu in crestere (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Spitalele isi fac stocuri de kituri, dar aparatele de testare sunt prea putine. in prezent nu sunt testate toate persoanele din carantina si izolare, pentru ca numarul lor e mereu in crestere (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a subliniat ca nu lipsa kiturilor de testare este neaparat problema cu care se confrunta sistemul sanitar, ci mai degraba deficitul de aparate pentru testarea. continuă pe B1

Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca bucurestenii pot consuma fara grija apa de la robinet deoarece este potabila si netransmisibila de virus. Edilul a asigurat ca toate arterele rutiere sunt spalate cu clor de operatorii de salubrizare, iar cei de la Apa Nova fac teste zilnice. Masuri speciale se iau si la .

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Gabriela Firea: Dezinfectam spatiile de joaca din parcuri. Strazile, spalate zilnic si salubrizate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a dat dispozitii ca spatiile de joaca din parcuri si alte obiective sociale sa fie dezinfectate periodic, la fel si strazile orasului, care sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

Gabriela Firea: Strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizeaza ca strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

Gabriela Firea: Editura Litera a donat 500 de volume pentru oamenii din carantina

Gabriela Firea sustine ca editura Litera a donat 500 de volume care sa fie distribuite in toate locatiile de carantina administrate de Primaria Capitalei.

Gabriela Firea: Apa de la robinet este potabila. ii rog pe cetateni sa aiba incredere in autoritati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca apa de la robinete este potabila in Bucuresti si nu e nevoie ca romanii sa se ingrijoreze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )