Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca bucurestenii pot consuma fara grija apa de la robinet deoarece este potabila si netransmisibila de virus. Edilul a asigurat ca toate arterele rutiere sunt spalate cu clor de operatorii de salubrizare, iar cei de la Apa Nova fac teste zilnice. Masuri speciale se iau si la . continuă pe Playtech

Digi RDS RCS, anuntul care va afecta mii de pensionari! Ce se intampla acum

Mii de pensionari sunt afectati de acest lucru! Ce se intampla si caror decizii luate de RDS&RCS vor trebui sa se conformeze? Digi RDS RCS, anunt pentru mii de persionari Situatia actuala din lume are in vizor in special pe persoanele in varsta, conform Organizatiei Mondiale de Sanatate. Cu toate ca si persoanele tinere sunt .

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Gabriela Firea, mesaj de multumire pentru Patriarhul Daniel in criza provocata de coronavirus

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj de multumire la adresa Patriarhului Daniel, care a anuntat ca va da o mana de ajutor Primariei in gestionarea situatiei cu persoanele aflate in carantina institutionala din cauza coronavirusului.

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

Gabriela Firea: Apa de la robinet este potabila. ii rog pe cetateni sa aiba incredere in autoritati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca apa de la robinete este potabila in Bucuresti si nu e nevoie ca romanii sa se ingrijoreze.

Gabriela Firea, masuri pentru scenariul trei: Trebuie delimitarea accesului in Capitala

Gabriela Firea a vorbit despre masurile luate in Capitala pentru scenariul trei al epidemiei de coronavirus.

Simona Halep, anuntul care i-a speriat pe fani, in plina epidemie. Ce mesaj a transmis

Simona Halep, decizie de bun-simt dupa declararea pandemiei de Covid-19. Sportiva nu mai are de gand sa se antreneze in aer liber, ci a hotarat sa se autoizoleze la domiciliu. Simona se antreneaza acasa Simona Halep si-a suspendat temporar toate antrenamentele dupa declararea pandemiei de Covid-19, asta in ciuda faptului ca alte tenismene continua sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )