Libnet.ro
UNICEF

07:15

Surse: Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA

Adevărul Adevărul,
Surse: Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA

Premierul Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA Mike Pence dupa ce acesta din urma si-a anulat majoritatea intalnirilor de saptamana asta ca urmare a declansarii procedurii de impeachment impotriva presedintelui Donald Trump, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila, in vizita in SUA. Mai multe intrevederi si semnarea unui acord de imprumut, pe agenda primei zile

Premierul Viorica Dancila incepe luni o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii. Agenda primei zile a vizitei cuprinde o serie de intalniri cu autoritati locale, cu membri ai conducerii Bancii.

Viorica Dancila, inca un moment jenant in SUA: Premierul, primit cu stema gresita la o ceremonie oficiala(FOTO, VIDEO)

Esec pe toata linia in vizita premierului Viorica Dancila in SUA. Dupa ce a fost ignorata de oficialii americani de rang inalt si a avut intalniri cu persoane din esaloanele inferioare ale administratiei St.

Cum a fost ignorata Viorica Dancila de oficialii americani: Vicepresedintele SUA ar fi anulat intalnirea cu sefa Guvernului, iar secretarul energiei posteaza imagini doar cu Ramona Manescu, devenita motiv de disputa intre Palate (GALERIE FOTO)

Vizita Vioricai Dancila in SUA se dovedeste cu fiecare zi un esec de proportii. Potrivit programului aparut, initial, in spatiul public, sefa Guvernului ar fi avut programata o intalnire cu.

Viorica Dancila, ironizata de Siegfried Muresan pentru vizita in SUA: E ca si cum in Romania ar veni in vizita premierul unei alte tari si nu ar fi primit nici macar de primarul din Voluntari

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan o ironizeaza pe Viorica Dancila pentru vizita in SUA, spunand ca aceasta a aterizat la New York, dar a trebuit sa mearga in statul New Jersey, invecinat, pentru a o primi cineva. El afirma ca este ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedinte, nici de premier, nici de primarul general al capitalei, nici de prefect, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul din Pantelimon, al doilea oras ca populatie din Ilfov.

EXCLUSIV Premierul Viorica Dancila va participa in SUA la un eveniment de comemorare a pogromului de la Iasi: Vor exista si discutii cu conducerea Congresului Mondial Evreiesc

EXCLUSIV Vizita Vioricai Dancila in America este marcata de o serie de evenimente organizate de American Jewish Committee AJC), premierul urmand sa se intaneasca cu personalitati ale comunitatii.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

Lovitura pentru Viorica Dancila, chiar in timpul vizitei in Statele Unite. intalnirea cu vicepresedintele SUA a fost anulata

Lovitura pentru Viorica Dancila, chiar in timpul vizitei in Statele Unite. intalnirea dintre premier si vicepresedintele SUA, Mike Pence a fost anulata. Sursele Antena 3 spun ca exista totusi sanse ca.

Florin Citu cere demisia premierului Viorica Dancila: Continua sa ne umileasca pe banii nostri

Vicepresedintele PNL Florin Citu i-a cerut premierului Viorica Dancila demisia intr-o postare publicata pe Facebook, in contextul in care aceasta defasoara o vizita in SUA. iNMORMANTAREA celei mai.

Viorica Dancila s-a intalnit cu liderul American Jewish Committee, in SUA: Premierul a evitat sa aduca in discutie mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv, la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, in SUA, cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, arata un comunicat transmis de Guvernul Romaniei. in cadrul intrevederii, sefa Guvernului de.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentantii Bancii Mondiale. A fost semnat un Acord pe Sanatate

Premierul Viorica Dancila a avut luni, la New York, in contextul vizitei de lucru in SUA, o intrevedere cu reprezentantii Bancii Mondiale, la finalul careia a fost semnat Acordul de imprumut destinat cresterii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )