Libnet.ro
UNICEF

22:00

Florin Citu cere demisia premierului Viorica Dancila: Continua sa ne umileasca pe banii nostri

B1 B1,
Florin Citu cere demisia premierului Viorica Dancila: Continua sa ne umileasca pe banii nostri

Vicepresedintele PNL Florin Citu i-a cerut premierului Viorica Dancila demisia intr-o postare publicata pe Facebook, in contextul in care aceasta defasoara o vizita in SUA. iNMORMANTAREA celei mai. continuă pe B1

Viorica Dancila se va intalni cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii Posibila tema de discutie: Gazele din Marea Neagra

Programul de marti al vizitei premierului Viorica Dancila in SUA cuprinde o intrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), urmata de o intalnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

VIDEO Premierul Viorica Dancila, in campanie electoralala Alba Iuliape muzica piesei Eye of the Tiger

Premierul Viorica Dancila continua, sambata, 21 septembrie, turneul electoral prin tara, prima oprire fiind la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei.

Senator liberal: Vizita in SUA a Vioricai Dancila este una privata, orice cheltuiala de la buget inseamna deturnare de fonduri

Senatorul PNL Florin Citu a afirmat ca vizita premierului Viorica Dancila in SUA e privata si nu ar trebui suportata din bugetul de stat. Liberalul a precizat ca aceasta calatorie pe banii statului inseamna deturnare de fonduri si se pedepseste cu.

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Fac un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne

Premierul Viorica Dancila ii adreseaza presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cere sefului statului sa numeasca un ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. in.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

Viorica Dancila a discutat cu primarul Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop, cu ocazia vizitei in SUA. Viorica Dancila i-a oferit primarului Fulop drapelul Romaniei si i-a vorbit despre oportunitatile economice din domenii precum energie, infrastructura, economia digitala, agroturism si sanatate, potrivit biroului de presa al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )