Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

LUDOVIC ORBAN: Ne pare rau ca Marea Britanie paraseste UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca regreta decizia Marii Britanii de a parasii Uniunea Europeana dar ca obiectivul fundamental al tarii noastre este apararea drepturilor cetatenilor romani, el subliniind implicarea in negocierile privind acordurile post-Brexit referitoare la relatia intre Regatul Unit si UE.

LUDOVIC ORBAN: Nu ma las judecat de actuala majoritate din Parlament

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca nu stie ce se va intampla in Parlament, dar ca nu se lasa judecat de actuala majoritate parlamentara despre care spune ca nu are nicio legatura cu interesul Romaniei.

Ludovic Orban: Trebuie sa lansam Start-Up Nation in domeniul IT, in cercetare, nu pentru pomanageala pe care a gandit-o PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre modul in care pot fi sprijiniti cetatenii capabili de a face performanta si care pot ridica economia. El spune ca programe de tipul Start-Up Nation ar trebui lansate.

Ludovic Orban, dezlantuit: Romania e tinuta captiva de tot felul de baroni rosii. Muncim 14-16 ore pe zi pentru a gasi solutii la problemele lasate de astia

Premierul Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa PSD, formatiune despre care a afirmat ca in continuare controleaza administratia din teritoriu. LIberalul a afirmat ca e greu pentru Guvernul sau sa-si faca treaba cand are o sustinere de doar 21% in Parlament.

Gabriela Fiea il ataca pe Ludovic Orban cu citate din Camus si il compara cu Dragnea. Ca orice las, musca si fuge

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea l-a atacat sambata pe Ludovic Orban spunand despre acesta ca este las pentru ca evita o confruntare cu aceasta intr-o emisiune televizata. Totodata, edilul a amintit si un citat din Albert Camus pentru a-l caracteriza pe premier - Prostia are talentul de a fi insistenta.

Ludovic Orban: Nu toate spitalele vor putea derula toate programele de sanatate

Ludovic Orban a vorbit despre proiectul de liberalizare a serviciilor medicale si accesul spitalelor private la programele publice.

LUDOVIC ORBAN: Sunt foarte multumit de activitatea ministrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

Ludovic Orban se declara foarte multumit de activitatea ministrilor: I-am evaluat intr-o perioada destul de lunga

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )