Libnet.ro
UNICEF

00:07

COSMIN NECULA: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COSMIN NECULA: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, exclus din PSD dupa ce a criticat in mod repetat politica Guvernului Dancila, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa sefilor din Partidul Social Democrat, dupa rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. El catalogheaza scorul obtinut de Dancila ca fiind cea mai mare rusine pentru PSD, situatia fiind de un penibil rasunator. continuă pe Ziarul Bursa

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

Viorica Dancila, cel mai slab scor luat de un prezidentiabil PSD din istorie: Ultimii 3 erau indepartati de la varful partidului dupa infrangeri, desi obtineau mult mai multe voturi

Viorica Dancila a obtinut cea mai usturatoare infrangere a unui candidat PSD din istoria alegerilor prezidentiale, cu 3,3 milioane de voturi dupa numararea buletinelor din peste 99% din sectii. Desi.

Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Candidatul PSD Viorica Dancila a castigat in cinci judete cele de-al doilea tur al prezidentialelor, cel mai mare scor fiind inregistrat in Teleorman.

Rezultate partiale alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Tarile in care Dancila a obtinut cele mai multe voturi

Cei mai multi votanti din diaspora la alegerile prezidentiale de duminica au fost in Italia si Marea Britanie, Klaus Iohannis obtinand peste tot, la votul din strainatate peste 85% din voturi, conform rezultatelor partiale.

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019 Teleorman. Viorica Dancila iese presedinte in Teleorman

Teleorman este judetul in care Viorica Dancila, candidatul PSD originar din Videle, a obtinut cel mai mare procent in turul doi al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019.

Cel mai mare regret al Vioricai Dancila: De multe ori mi-am reprosat acest lucru

Viorica Dancila a precizat in cadrul unui interviu acordat,alaturi de sotul ei, care a fost cel mai mare regret al sau. Candidata PSD la prezidentiale a subliniat in interviul acordat Florentinei.

GABRIELA FIREA: Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic

Presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a recunoscut inrangerea liderului de partid Viorica Vasilica Dancila in alegerile prezidentiale, unde contracandidatul acesteia, Klaus Iohannis, a obtiunt aproximativ 63% din voturi: Pentru copiii acestei tari care merita mai mult de la politicieni, imi voi asuma toate riscurile, consecintele si nu voi accepta compromisuri. Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic. Ma doare, dar ii inteleg perfect!, a transmis aceasta pe pagina sa de Facebook.

BREAKING NEWS! Cel mai grav incident posibil la Alegerile Prezidentiale. Un om a murit in sectia de votare.

Potrivit Antena3, se pare ca un barbat in varsta de 70 de ani a murit in sectia de votare. Pana la momentul transmiterii acestei stiri, nu se cunosc mai multe detalii. Autoritatile au fost sesizate. Vom reveni cu amanunte dupa ce vom afla mai multe vesti. 37 in Dolj, procesul de votare este intrerupt intr-o .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )