Libnet.ro
UNICEF

01:05

TURCAN, DUPA DECIZIA CCR PRIVIND INITIATIVA DE REVIZUIRE A CONSTITUTIEI: Condamnatii penal nu au ce cauta in functii publice!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TURCAN, DUPA DECIZIA CCR PRIVIND INITIATIVA DE REVIZUIRE A CONSTITUTIEI: Condamnatii penal nu au ce cauta in functii publice!

PNL saluta decizia CCR privind initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei prin care se instituie interdictia pentru cei condamnati de a fi alesi in functii publice, a afirmat ieri liderul deputatilor liberali Raluca Turcan . continuă pe Ziarul Bursa

Prima reactie a PSD dupa decizia CCR privind initiativa Fara penali. Nicolicea: Daca Parlamentul ar legifera asa, interdictia ar fi doar la functiile alese. S-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali

Deputatul PSD Eugen Nicolicea spune ca initiativa USR de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice - care marti a primit unda verde de la Curtea Constitutionala - este una mincinoasa, pentru ca nu este vorba despre toate functiile publice, ci doar despre functiile alese. Propunerea de revizuire a Constitutiei trebuie adoptata de Camera Deputatilor si de Senat, dar deputatul PSD sustine ca daca Parlamentul ar legifera in aceasta forma, s-ar limita interdictia doar la functiile alese si s-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Prima reactie a PSD privind decizia CCR la Fara Penali: Cei care au semnat au fost mintiti

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a comentat marti la Digi24 decizia CCR de a da aviz pozitiv initiativei cetatenesti Fara penali in functii publice. Social-democratul afirma ca cei peste un milion de semnatari au fost mintiti, intrucat titlul initiativei nu se potriveste cu textul si ca astfel duce in eroare.

CCR discuta initiativa Fara penali in functii publice

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, marti, o decizie asupra initiativei legislative cetatenesti de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu.

DAN BARNA: Decizia CCR arata inca odata ca initiativa Fara Penali trebuie sa fie in Constitutie

Decizia Curtii Constitutionale de validare a initiativei Fara Penali in functii publice arata inca o data ca aceasta trebuie sa fie in Constitutie, a afirmat astazi presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna.

Decizia CCR asteptata de Dragnea cu sufletul la gura se da joi

Dupa ce judecatorul Petre Lazaroiu a invocat probleme de sanatate, Curtea Constitutionala a amanat ieri pentru 24 de ore o decizie cu privire la sesizarea facuta de Florin Iordache pe tema completelor de 3 judecatori care l-ar putea scapa pe Dragnea de condamnarea in dosarul angajarilor fictive.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )