Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputatul AKM, despre statutul de refugiat al Elenei Udrea: Adica ei participa la alcatuirea sistemului, apoi fug spunand ca sunt persecutati politic?

Adevărul Adevărul,
Deputatul AKM, despre statutul de refugiat al Elenei Udrea: Adica ei participa la alcatuirea sistemului, apoi fug spunand ca sunt persecutati politic?

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a comentat vineri statutul de refugiat pe care avocatul Elenei Udrea l-a invocat in procesul acesteia, spunand ca e foarte simplu sa fugi, dar si ca mai bine statea aici sa lupte si sa spuna, daca stia anumite lucruri, despre judecatorii care incuviintau mandate ilegale de interceptare. Radulescu a adaugat ca fostul ministru al Turismului se afla printre cei care erau prietenii statului paralel. continuă pe Adevărul

Avocatul Elenei Udrea afirma ca fostul ministru a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica

Avocatul Elenei Udrea a anuntat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), ca fostul ministru a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica, informeaza Agerpres.

Cererea Elenei Udrea de a primi statut de refugiat in Costa Rica suspenda extradarea

Cererea Elenei Udrea de a primi statutul de refugiat politic in Costa Rica are ca efect suspendarea unei cereri de extradare. Singura modalidate prin care extradarea ar fi posibila pe perioada procesarii.

Alina Bica pe urmele Elenei Udrea! Avocata fostei sefe DIICOT: Si eu as cere statut de refugiat politic

Alina Bica ar putea urma exemplul Elenei Udrea de a cere azil politic in Costa Rica. Avocata fostei sefe DIICOT, Laura Vicol, a declarat ca daca ar fi in locul clientei sale cu siguranta ar face acest demers.

Traian Basescu, despre situatia Elenei Udrea: Un om care simte ca e haituit are dreptul sa se apere prin toate mijloacele (VIDEO)

Fostul presedinte Traian basescu a vorbit vineri seara, intr-o interventie telefoncia in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, despre situatia Elenei Udrea, care a anuntat ca are statutul de.

Fostul consilier al Elenei Udrea, declaratii despre plecarea din tara: Doar un nebun ar crede ca ma duc la capatul Pamantului

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii, inculpat in dosarul Gala Bute, sustine ca nu a fugit din tara, dupa ce o informatie in acest sens a fost transmisa de un post de.

Costa Rica Noul PARADIS al refugiatilor politic. LISTA SELECTA a celor care ii tin companiei Elenei Udrea peste Ocean

Pentru romani, Costa Rica a reintrat in actualitate, odata cu descalecarea Elenei Udrea in acele locuri pline de verdeata, unde pare sa nu fie nici intristare, nici suspin. Interesul romanilor, a sporit la.

Maria Constantin, GALAGIE in fata blocului consilierei Elenei Udrea! (FOTO)

S-a intamplat in Buzau acolo unde locuieste Otilia Nicoleta Androne, fosta consiliera a Elenei Udrea. Maria Constantin a cantat de Paste in fata blocului spre suprinderea vecinilor care, probabil, unii s-au bu.

Alina Bica va urma exemplul Elenei Udrea? Avocata Laura Vicol: Si eu as face acest lucru

Avocata Laura Vicol a declarat, vineri, ca daca ar fi in locul Alinei Bica ar cere statutul de refugiat politic in Costa Rica. Nu pot sa vorbesc in numele doameniBica, dar daca as fi in locul.

Monica Tatoiu, despre sarcina Elenei Udrea: Face un ELEFANT? A zis ca e insarcinata cand a plecat, iar acum spune ca naste in octombrie (VIDEO)

Elena Udrea a anuntat pe data de 17 februarie faptul ca este insarcinata pentru prima oara. Initial, fostul ministru era insarcinata cu gemeni, dar din cauza unor probleme de sanatate, ar fi pierdut unul.

Gala Bute: 9 mai, ULTIMUL TERMEN in dosarul Elenei Udrea (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca ultimul termen in Dosarul Gala Bute sa aiba loc pe data de 9 mai. Adunity_77816 in prima instanta, Elena Udrea a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )