Libnet.ro
UNICEF

17:16

Unii in Costa Rica, altii la Budapesta. Marko Attila, politicianul UDMR fugit in Ungaria si cautat de Interpol, la masa alaturi de politicieni ungari si romani

Adevărul Adevărul,
Unii in Costa Rica, altii la Budapesta. Marko Attila, politicianul UDMR fugit in Ungaria si cautat de Interpol, la masa alaturi de politicieni ungari si romani

Fostul deputat UDMR Marko Attila a fost surprins la Budapesta alaturi de politicieni maghiari si romani, desi este dat prin urmarire de Interpol din 2015, potrivit unor imagini publicate de ziarul Libertatea. Marko Attila a fugit in Ungaria cu putin timp inainte de a fi condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in Romania. continuă pe Adevărul

Anglia invinge Costa Rica intr-un amical inaintea Mondialului

Marcus Rashford si Danny Welbeck au marcat golurile victoriei pentru Anglia in amicalul cu Costa Rica, ultimul meci de verificare inaintea Cupei Mondiale.

Singurul roman extradat din Costa Rica. in cat timp a fost adus in tara barbatul care se ocupa cu traficul de cocaina

Un traficant de droguri este singurul roman care a fost vreodata extradat in Romania din Costa Rica. Tara central-americana in care s-a refugiat in prezent fostul ministrul Elena Udrea l-a predat intr-un timp relativ scurt pe barbatul cerut de autoritatile romane.

Pariati pe Anglia - Costa Rica

Anglia porneste cu prima sansa la victorie in amicalul cu Costa Rica de joi seara, meci de pregatire pentru Cupa Mondiala din Rusia. Vedeti cotele aici.

Ce scrie presa din Costa Rica despre Udrea, la o zi dupa pronuntarea sentintei

Jurnalistii costaricani anunta ca Directia Generala de Migrari si Strainatate din Costa Rica asteapta sa vada pozitia oficiala a autoritatilor din Romania in urma condamnarii definitive a Elenei.

Udrea poate fi extradata din Costa Rica

ACTUALIZARE: Tudorel Toader a mai adugat ca 'Extradarea este posibila chiar daca nu avem un tratat bilateral cu Republica Costa Rica. ) Este necesar ca persoana condamnata sa fie data in urmarire . ), apoi este necesara urmarirea internationala. ------------ Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat, astazi, ca extradarea Elenei Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, este posibila chiar si in absenta unui acord bilateral in acest sens.

Tudorel Toader: Extradarea Elenei Udrea este posibila si fara un tratat bilateral n acest sens cu Costa Rica

Extradarea Elenei Udrea este posibila chiar si in lipsa unui tratat bilateral in domeniul extradarii cu Costa Rica, a declarat miercuri ministrul justitiei, Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )