Libnet.ro
UNICEF

06:00

Paleologu: Sunt mandru ca presedintele meu e cel mai inalt in pozele de grup, dar regret ca nu se implica. Eu nu voi fi un presedinte inalt

Adevărul Adevărul,
Paleologu: Sunt mandru ca presedintele meu e cel mai inalt in pozele de grup, dar regret ca nu se implica. Eu nu voi fi un presedinte inalt

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat, la Timisoara, ca unul dintre obiectivele sale pe plan extern este intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si ca presedintele Romaniei trebuie sa se implice in rezolvarea crizelor din Uniunea Europeana si nu doar sa figureze in pozele de grup. Paleologu a remarcat ca actualul presedinte al Romaniei este cel mai inalt in aceste fotografii de grup. continuă pe Adevărul

THEODOR PALEOLOGU: Sunt mandru ca presedintele meu e cel mai inalt in pozele de grup, dar regret ca nu se implica

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat, la Timisoara, ca unul dintre obiectivele sale pe plan extern este intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si ca presedintele Romaniei trebuie sa se implice in rezolvarea crizelor din Uniunea Europeana si nu doar sa figureze in pozele de grup.

VIDEO Andreescu, noua regina: Bianca a dezvaluit cand a realizat ca e pregatita sa joace la cel mai inalt nivel

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat in finala de la US Open dupa care a acordat un interviu emotionant chiar pe teren, unde tocmai o invinsese pe Belinda Bencici 12 WTA).

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din Romania. Cum a luat nastere Las Fierbinti

Cel mai iubit serial de comedie din Romania, care sa speram ca va ajunge din urma numarul sezoanelor cunoscutului show Tanar si nelinistit a avut un inceput diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, a dezaluit acest lucru.

CURS VALUTAR. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7332 leieuro, in crestere cu 0,07% fata de valoarea atinsa joi. Lira sterlina a urcat la cel mai mare nivel.

Business report: Gripa la Berlin, Bucurestiul face febra: cel mai mare partener pentru exporturile romanesti se apropie de recesiune tehnica; Bancile nu mai dau credite pentru locuinte. Motivele: scaderea gradului de indatorare si cresterea preturilor

Cea mai mare economie UE este aproape de recesiune exporturile Germaniei in declin. Exporturile Germaniei au scazut cu 1,3% in Trimestrul 2, cel mai mare declin din ultimii sase ani, iar cresterea lor firava pe intreg primul semestru. Ce credit poate obtine o familie cu un venit de 5. 000 lei. Statisticile arata ca peste 30% dintre tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, iau in calcul un credit pentru achizitia unei locuinte iar aceasta in timp ce 13%.

Romania, cel mai prost loc la incasarea TVA in UE in 2017. Stam mai rau decat Grecia

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national. 36% din veniturile din TVA preconizate nu au fost incasate in 2017, potrivit unui raport al Comisiei Europene publicat.

Ubinas a erupt miercuri. Cel mai activ vulcan din Peru a provocat ploi de cenusa peste mai multe localitati

Vulcanul Ubinas, cel mai activ din Peru, a erupt miercuri si a provocat ploi de cenusa, care au cazut peste mai multe localitati, a anuntat Institutul de Geofizica, citat AFP preluata de Agerpres. Au fost.

Acesta este cel mai bun oras de locuit din lume

Viena a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume. Capitala austriaca si-a confirmat pozitia dupa ce a fost desemnata in 2018 orasul cel mai locuibil din.

Viena, declarat cel mai bun oras de trait din lume

Viena a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit, potrivit unui clasament realizat de Economist Intelligence Unit, celula de cercetare si analiza afiliata saptamanalului englez The Economist, conform News. ro.

Cel mai lung yacht din lume va fi lansat pe apa la Tulcea

Cel mai mare yacht din lume va fi lansat din Tulcea in 2020. Un proiect grandios menit sa salveze oc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )