Libnet.ro
UNICEF

19:15

Acesta este cel mai bun oras de locuit din lume

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai bun oras de locuit din lume

Viena a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume. Capitala austriaca si-a confirmat pozitia dupa ce a fost desemnata in 2018 orasul cel mai locuibil din. continuă pe Antena3

Viena, declarat cel mai bun oras de trait din lume

Viena a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit, potrivit unui clasament realizat de Economist Intelligence Unit, celula de cercetare si analiza afiliata saptamanalului englez The Economist, conform News. ro.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - printre performerii bursei

Actiunile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere din componenta celor trei indici analizati la aceasta rubrica, au avansat cu 4,14%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 august - 2 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET, BET-XT si BET-FI, care au inregistrat aprecieri pe linie, in perioada analizata.

DJ Wanda si sotul ei, rasfatati de cel mai bun prieten al lui David Beckham

DJ Wanda si sotul ei, Karl Katavhich, au fost rasfatati de cei apropiati cu multe cadouri memorabile la nunta din luna august de la Londra.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului

Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, a castigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului .

CUTREMUR, in ROMANIA, in urma cu PUTIN TIMP! Este cel mai PUTERNIC SEISM de la inceputul anului

Pamantul s-a cutremurat in urma cu putin timp. Seismul a avut magnitudinea de 4,5 pe Richter, in zona Vrancea! Este cel mai puternic seism inregistrat de la inceputul anului, conform INFP. Cutremurul s-a.

Cutremur de 4,5 grade in judetul Buzau. Este cel mai puternic seism din acest an

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs marti, la ora 14. 55, in judetul Buzau. Este cel mai puternic cutremur inregistrat in acest an in Romania. 20 Pana la aceasta ora, nu s-au inregistrat apeluri pe 112 sau alte informatii privind posibile pagube, in urma cutremurului, transmite Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca efectueaza o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric din Capitala.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 AUGUST - 3 SEPTEMBRIE Nuclearelectrica - cel mai rentabil emitent din BET

Actiunile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) au crescut cu 3,32%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare interval 27 august - 3 septembrie), fiind astfel performerul emitentilor ce compun indicele BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere. La randul sau, BET a inregistrat o scadere marginala, de 0,04%, in perioada 27 august - 3 septembrie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 AUGUST Salt de 17,99% pentru Prebet

Titlurile Prebet Aiud PREB) au marcat un salt de 17,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 august, avans ce plaseaza titlurile fabricantului produselor din beton pentru constructii pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )