Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban, sedinta de guvern prin videoconferinta, la Palatul Victoria, de la ora 17

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, sedinta de guvern prin videoconferinta, la Palatul Victoria, de la ora 17

Premierul Ludovic Orban intra in sedinta de guvern cu ceilalti membri ai Executivului, la Palatul Victoria, de la ora 17. continuă pe Antena3

Ludovic Orban |Nu e vorba despre capacitatea de diagnosticare, ci despre masurile ferme luate imediat de Guvern si de autoritati

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul a luat masuri ferme pentru evitarea raspandirii epidemiei de coronavirus cand alte tari nici nu discutau despre ele, iar acest lucru a dat rezultate bune.

Constanta: 45 de jurnalisti au trimis o scrisoare deschisa premierului Ludovic Orban, ministrilor Sanatatii si Internelor si Grupului de Comunicare Strategica

Patruzeci si cinci de jurnalisti din Constanta au trimis o scrisoare deschisa premierului Ludovic Orban, ministrului de Interne, Marcel Vela, ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, Grupului de Comunicare Strategica si prefectului judetului Constanta, George Niculescu, prin care solicita o comunicare mai eficienta in legatura cu cazurile de coronavirus.

Secretarul General al Ministerului Sanatatii, numit in functie de Dancila, a fost demis de Ludovic Orban

Secretarul General al Ministerului Sanatatii Georgeta Bumbac, numita in functie de fostul premier PSD Viorica Dancila, a fost demisa prin decizie a premierului Ludovic Orban, acesta precizand vineri, la Ministerul Sanatatii, unde a sosit impreuna cu noul ministru Nelu Tataru, ca un ministru nou trebuie sa propuna o persoana cu care sa poata sa faca echipa.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Ludovic Orban: Este o poveste ca ne apucam noi sa testam 10.000 de persoane aleatoriu. Exista criterii clare Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca exista criterii clare si proceduri privind testarea oamenilor pentru infectii cu coronavirus, precizand ca personalul medical are prioritate, si cei care sunt vizati de anchetele epidemiologice. Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10. 000 de persoane este o poveste, a declarat Orban. Premierul a insistat ca Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem stabili, in mod aleatoriu, persoanele care sunt diagnosticate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul intalnirii de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca autoritatile nu pot stabili in mod aleatoriu persoanele care sunt diagnosticate.

Cat trebuie sa stea, de fapt, in autoizolare, soferii de transport marfa. Ludovic Orban: Poate sa fie o zi, doua zile, trei zile, nu 14 zile

Ludovic Orban a declarat ca izolarea in cazul soferilor care efectueaza curse de transport dureaza din momentul reintoarcerii dintr-o cursa pana la plecarea intr-o noua deplasare.

Ion Cristoiu, teorie-soc despre Ludovic Orban

Ion Cristoiu a lansat vineri o teorie-soc despre premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta ca va chema partidele la consultari in privinta unor posibile amanari ale alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri dimineata ca saptamana viitoare urmeaza sa cheme partidele politice la consultari in privina organizarii alegerilor locale. Cel mai probabil se va discuta despre amanarea acestora, majoritaea formatiunilor cerand acest lucru.

Ludovic Orban: Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10.000 de persoane este o poveste VIDEO

Premierul Ludovic Orban a avut vineri dimineata la Ministerul Sanatatii o intalnire de lucru cu noul ministrul al Sanatatii Nelu Tataru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )