Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul

In cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria au fost facute declaratii de presa de catre ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul Printre declaratiile de presa facute in plin context de criza epidemiologica .

Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la ora 19.00, in direct pe B1 TV

Premierul Ludovic Orban va sustine marti, la ora 19. 00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. Aceasta este prima conferinta a sefului Guvernului dupa ce acesta a fost testat negativ la infectia cu noul.

Nelu Tataru a acceptat nominalizarea pentru postul de ministru al Sanatatii: in anumite momente nu se refuza absolut nimic (VIDEO)

Nelu Tataru a precizat, joi, in direct pe B1 TV, ca a acceptat propunerea premierului Ludovic Orban de a-l nominaliza pentru postul de ministru al Sanatatii. in anumite momente nu se refuza absolut nimic,.

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Ludovic Orban: Vineri dimineata voi avea o discutie cu Nelu Tataru pentru a adopta un nou set de masuri in domeniul sanatatii

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a spus, in cadrul sedintei de guvern de joi dupa-amiaza, ca ii multumeste lui Victor Costache pentru activitatea pe care a desfasurat-o in fruntea Ministerului Sanatatii pana acum si lui Nelu Tataru pentru responsabilitatea pe care si-a asumat-o, prin preluarea acestei functii.

VIDEO Orban: Am acceptat demisia lui Costache. il propun pe Nelu Tataru la conducerea Ministerului Sanatatii

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a confirmat demisia lui Victor Costache si a precizat ca il propune ca ministru al Sanatatii pe secretarul de stat Nelu Tataru, aflat in prezent la Suceava, unde incearca sa rezolve bomba epidemiologica din spital. Nelu Tataru ar putea depune chiar azi juramantul.

Premierul Orban si ministrul Sanatatii Nelu Tataru, salut inedit in contextul pandemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a mers astazi la ministerul Sanatatii pentru a discuta cu ministrul Nelu Tataru pe tema epidemiei de coronavirus, intr-o sedinta de lucru. Cei doi s-au salutat intr-un mod inedit, promovat intens pe retelele sociale, pentru a se proteja de contactul palmelor.

VIDEO Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii. Orban: A fost, este si va fi in prima linie a bataliei contra coronavirusului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi dimineata, ca il propune ministru al Sanatatii pe Nelu Tataru, dupa demisia din cursul diminetii a lui Victor Costache. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisiaCine este Nelu Tataru: Medic chirurg, liderul PNL Vaslui, principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din Ministerul Sanatatii in mandatul lui Victor Costache.

Premierul Orban, intalnire de lucru cu noul ministru al Sanatatii, vineri dimineata. Nelu Tataru: Siguranta personalului medical, principala arma. Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban are o intalnire de lucru, vineri dimineata, cu noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru. La intrarea in minister, prim-ministrul Romaniei a reiterat ca nu el la demis pe Victor.

Cine este Nelu Tataru, cel care ii ia locul lui Victor Costache. Din ce partid provine fostul senator

Ludovic Orban l-a chemat de urgenta la Bucuresti pe Nelu Tataru care se afla la Suceava, in inspectie, dupa dezastrul de acolo. Nelu Tataru s-a nascut la data de 30 septembrie 1972, este un fost senator roman, ales in legislatura 2012-2016 pe listele PNL. Din anul 2017, Nelu Tataru este ales presedintele organizatiei Vaslui, iar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )