Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban: Este o poveste ca ne apucam noi sa testam 10.000 de persoane aleatoriu. Exista criterii clare Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Este o poveste ca ne apucam noi sa testam 10.000 de persoane aleatoriu. Exista criterii clare Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca exista criterii clare si proceduri privind testarea oamenilor pentru infectii cu coronavirus, precizand ca personalul medical are prioritate, si cei care sunt vizati de anchetele epidemiologice. Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10. 000 de persoane este o poveste, a declarat Orban. Premierul a insistat ca Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10.000 de persoane este o poveste VIDEO

Premierul Ludovic Orban a avut vineri dimineata la Ministerul Sanatatii o intalnire de lucru cu noul ministrul al Sanatatii Nelu Tataru.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca se.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului.

Ludovic Orban critica ideea testarii dupa metoda door-to-door: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Premierul Ludovic Orban a criticat, joi, metoda de testare in masa a populatiei pentru depistarea coronavirusului, dupa metoda door-to-door avansata cu o zi in urma de fostul ministru al sanatatii Victor Costache. Dorim sa testam toti cetatenii din Bucuresti cu echipe mobile de testare door-to-door, spusese Costache. Aproape in acelasi timp cu fostul ministru, si primarul Gabriela Firea a spus ca vrea testarea tuturor bucurestenilor.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti seara, o conferinta de presa, la Palatul Victoria, in care a detaliat masurile care vor intra in vigoare in Romania incepand de miercuri. Este vorba de noi.

Klaus Iohannis, contrazis de Ludovic Orban pe tema Ordonantei militare numarul 3

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se vor impune noi restrictii pentru a reduce riscul de contaminare a romanilor. Iar persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispozitie un interval orar in care sa-si poate face cumparaturile.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este legat de achizitia de echipamente de protectie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Victoria, ca obiectivul Guvernului pentru perioada urmatoare este achizitia de echipamente de protectie, in contextul crizei de coronavirus.

Cum explica Ludovic Orban indepartarea Georgetei Bumbac din Ministerul Sanatatii Apropiata sefului PSD Constanta lucra acolo din 2011 si incasa mii de euro lunar in conducerile unor companii strategice de stat

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri dimineata, intrebat de ce a fost indepartata Georgeta Bumbac din pozitia de secretar general, ca aceasta functie este practic mana dreapta a ministrului, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )