Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce gafa a facut Viorica Dancila de fata cu presedintele Iohannis

Adevărul Adevărul,
Ce gafa a facut Viorica Dancila de fata cu presedintele Iohannis

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat si in sedinta prezidata de presedintele Klaus Iohannis, aceasta vorbind de lucruri pe care urmeaza sa le discute intr-o sedinta anterioara, nu ulterioara, asa cum ar fi normal. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Mesajul Comisiei Europene pentru premierul Viorica Dancila: Sa ne urmareasca mai indeaproape!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca isi doreste de ziua sa de nastere ca Romania sa fie respectata. Eu, in calitate de premier, am sa cer pentru tara mea sa fie intotdeauna tratata cu.

Sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc miercuri in sedinta CSAT, unde ar trebui sa se stabileascabugetele Serviciilor Secrete. Sedinta a fost suspendata.

Viorica Dancila, declaratii facute sub lupa lui Klaus Iohannis: Ma bucur ca opinia dvs. de astazi este tocmai in aceasta directie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza, joi, sedinta de Guvern de la Palatul Victoria. in prezenta sefului statului, premierul Viorica Dancila a declarat ca se bucura de faptul ca presedintele arata.

Ce facea Viorica Dancila in timp ce Iohannis vorbea

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta de Guvern,insotit de mai multi consilieri. in timpul in care presedintele vorbea in sedinta, premierul Viorica Dancila a ascultat si a.

Dancila spune ca a luat nota cu satisfactie de afirmatiile lui Iohannis. Cum raspunde premierul provocarii presedintelui

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la sedintele de Guvern, premierul Viorica Dancila i-a transmis ca este de acord,dar il va anunta in timp util atunci cand sunt probleme de.

Viorica Dancila, ntrebata ce face daca vine Iohannis la Guvern: Vom discuta n prezenta sa articolele care tin de ordine publica, aparare si politica externa

Premierul Viorica Dancila a precizat joi ca, daca presedintele Klaus Iohannis va veni joi la Palatul Victoria pentru a participa la sedinta de Guvern, se va discuta in prezenta sa despre subiectele prevazute in Constitutie, respectiv ordinea publica, aparare si politica externa.

Ilan Laufer spune ca Viorica Dancila l-a numit consilier onorific

Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a anuntat pe contul sau de Facebook, ca premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de consilier onorific. Reamintim ca in luna noiembrie, Ilan Laufer a declansat un scandal urias dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-l numeasca in functia de ministru al dezvoltarii. Laufer l-a acuzat atunci pe Iohannis ca este antisemit.

Viorica Dancila l-a numit pe Ilan Laufer consilier onorific, dupa ce Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea acestuia la Ministerul Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila i-a oferit o functie in Guvern lui Ilan Laufer, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea acestuia pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii. Laufer a fost numit.

Cum poate Klaus Iohannis sa continue razboiul cu Viorica Dancila, desi CCR i-a dat dreptate premierului

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat dreptate premierului Viorica Dancila, constatand existenta unui conflict juridic de natura constitutionala in cazul refuzului lui Klaus Iohannis de a accepta revocarile lui Paul Stanescu si Lucian Sova. Presedintele poate, insa, sa continue jocul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )