Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ludovic Orban: PNL continua batalia pentru a asigura succesul candidatului roman pentru functia de procuror sef european

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: PNL continua batalia pentru a asigura succesul candidatului roman pentru functia de procuror sef european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca liberalii vor continua batalia pentru a asigura succesul candidatului roman pentru functia de procuror sef european. Cu un parlament proaspat relegitimat prin vot democratic, forta sa de negociere va fi mult mai mare in fata unui Consiliu, a transmis Orban. continuă pe Adevărul

Orban: PNL continua batalia pentru a asigura succesul candidatului roman

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca liberalii vor continua batalia pentru a asigura succesu.

Ludovic Orban: Daca Guvernul inceteaza boicotul, Kovesi ar putea deveni procuror-sef european

Ludovic Orban, presedintele PNL, face apel la fortele politice din Romania sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, in contextul in care urmeaza sa fie reluata procedura de.

LUDOVIC ORBAN: Teodorovici sechestreaza banii companiilor private

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, pe care il numeste mincinos si fanfaron, fura din banii companiilor pentru a se impopotona cu realizarea planului de incasari in conditiile in care nu mai are bani pentru a sustine cheltuielile nesabuite ale guvernului Dancila.

Ludovic Orban il demasca pe Discoteca Teodorovici: Ministrul mincinos si fanfaron fura din banii companiilor. Nu mai are bani pentru a sustine cheltuielile nesabuite ale guvernului Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, il acuza pe ministrul Finantelor ca fura din banii companiilor, dupa ce eugen Teodorovici a anuntat, in Cex PSD de miercuri seara, ca este nevoie de economii serioase.

Ludovic Orban: Romania a ramas fara Curte Constitutionala. Solicit imperativ demisia judecatorilor care au votat in favoarea lui Dragnea

Este stupefianta decizia de astazi a Curtii Constitutionale referitoare la completurile de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Astazi vedem ratiunea pentru care aceasta decizie a fost amanata de patru ori, aparent in mod inexplicabil. Ratiunea a fost aceea de a fi schimbata componenta Curtii Constitutionale pentru a se realiza majoritatea lui Dragnea, sustine liderul PNL Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Dancila este un produs al lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca premierul Viorica Dancila este un produs suta la suta al lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban: Sansa Romaniei de a castiga pozitia de procuror sef european este foarte mare

Sansa Romaniei de a castiga pozitia de procuror sef european este foarte mare, considera presedintele PNL, Ludovic Orban, care spune, intr-o postare facuta vineri pe pagina sa de socializare, ca.

Ludovic Orban solicita demisia unor judecarori CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, solicita demisia imediata a judecarorilor CCR care au votat in favoarea sesizarii lui Florin Iordache privind completurile specializate de la inalta Curte.

Ludovic Orban: Romania a ramas fara Curte Constitutionala. Solicit imperativ DEMISIA imediata a judecatorilor CCR care au votat in favoarea lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera stupefianta decizia de miercuri a Curtii Constitutionale referitoare la completurile de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Astazi vedem.

Ludovic Orban cere finalizarea dosarului 10 august. Risca sa aiba soarta dosarului Mineriadei si a Revolutiei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat marti sara ca dosarul legat de protestele din 10 august trebuie finalizat si trimis in judecata, astfel incat romanii sa afle vinovatii si ca acestia sa fie trimisi in judecata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )