Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kelemen Hunor, despre viitorul Guvern: Nu dam un cec in alb nimanui

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor, despre viitorul Guvern: Nu dam un cec in alb nimanui

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca asteapta sa vada programul de guvernare pe un an de zile al viitorului Cabinet inainte de a decide daca il va vota sau nu. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor: Se contureaza un guvern PNL monocolor Nu ii dam un cec in alb lui Ludovic Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban, relateaza Agerpres.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

Kelemen Hunor, dupa consultarile de la Cotroceni: UDMR nu da un cec in alb pentru viitorul Guvern. Fara OUG in Justitie, administratie publica si legislatie electorala

Kelemen Hunor i-a transmis presedintelui Iohannis, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni, ca UDMR nu da un cec in alb asupra viitorului Guvern, ci asteapta sa vada mai intai programul de.

KELEMEN HUNOR (UDMR): Se contureaza un guvern PNL monocolor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban.

Kelemen Hunor: Se contureaza un guvern liberal. Un guvern PNL, cu un mandat de un an de zile

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban. Se contureaza un guvern monocolor.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota viitorul guvern Ce crede presedintele Camerei Deputatilor despre posibilitatea unor alegeri anticipate (VIDEO)

PSD nu va vota viitorul guvern, a anuntat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare la o noua runda de.

Surse: Nemultumiri in Pro Romania in urma negocierilor pentru viitorul guvern

Trecerea motiunii de cenzura a dat startul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati care sa dea viitorul guvern. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, declarase inainte de demiterea echipei Dancila ca e deschis la discutii cu PSD si ALDE pentru formarea unui nou Cabinet, insa demersul a esuat, ceea ce a dus la aparitia unor nemultumiri in randul alesilor Pro Romania, potrivit unor surse politice.

Liberalii decid astazi pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore

Liberalii decid astazi, in sedinta Biroulul Executiv pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore printre care si comasarea unor ministere. Potrivit unor surse, dispar.

Olguta Vasilescu acuza ca viitorul guvern va mari bugetele Serviciilor si Presedintiei, taind pensii si salarii

Deputatul social-democrat Lia Olguta Vasilescu sustine ca viitorul guvern va dubla bugetele Serviciilor si pe cel al Administratiei Prezidentiale, in timp ce va diminua pensiile, salariile si voucherele de vacanta.

Elevii, apel catre viitorul guvern

Elevii au devenit foarte sensibili la schimbarile de guvern, pe buna dreptate, avand in vedere ca fiecare nou ministru al Educatiei a venit cu propriul sau dosar de reforme fapt ce a condus la numeroase schimbari ale regulilor, mai ales in ceea ce priveste examenele nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )