Libnet.ro
UNICEF

12:30

Kelemen Hunor: Se contureaza un guvern PNL monocolor Nu ii dam un cec in alb lui Ludovic Orban

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Se contureaza un guvern PNL monocolor Nu ii dam un cec in alb lui Ludovic Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

KELEMEN HUNOR (UDMR): Se contureaza un guvern PNL monocolor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban.

Kelemen Hunor: Se contureaza un guvern liberal. Un guvern PNL, cu un mandat de un an de zile

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban. Se contureaza un guvern monocolor.

Kelemen Hunor: Acest guvern nu mai are resurse si trebuie schimbat. Care este oferta Opozitiei?

Guvernul actual nu mai are resursele necesare, nici profesional, nici politice, pentru a-si continua activitatea, nefiind nici validat de Parlament, dupa iesirea ALDE de la guvernare, a afirmat joi presedintele.

Kelemen Hunor, despre scenariul anticipatelor: Sa arunci tara intr-o criza economico-financiara, inseamna ca esti inconstient (VIDEO)

Kelemen Hunor a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca viitorul Guvern nu trebuie sa dea nicio Ordonanta de Urgenta in niciun domeniu si canu trebuie sa.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Propunere-soc din partea lui Kelemen Hunor: Vrem un premier din partea UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca prima optiune a Uniunii Democrate Maghiare din Romania este formarea unui guvern in jurul unui premier al formatiunii, o a doua fiind un premier.

Stelian Ion (USR): Nu vom da un cec in alb unui guvern PNL. Partidul lui Barna pune doua conditii pentru a le acorda sprijinul liberalilor: alegeri anticipate si alegeri locale in doua tururi

Un important lider din USR anunta ca partidul sau nu va sustine un guvern PNL decat daca liberalii vor accepta doua conditii. Stelian Ion, liderul deputatilor USR si candidat al formatiunii la alegerile.

Kelemen Hunor: Nu am avut dubii ca Guvernul Dancila trebuia sa plece. UDMR a votat motiunea de cenzura

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca nu a avut dubii ca va pica Guvernul Dancila. Guvernul a cazut. UDMR a votat motiunea de cenzura. Am facut cum am promis, pentru ca noi suntem mereu consecventi. Nu am.

Conditiile ALDE pentru sustinerea unui guvern PNL

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, la consultarile de la Cotroceni, ca ALDE va sustine in Parlament un Guvern PNL cu cateva conditii, intre care reformele din justitie si mentinerea cotei unice de impozitare. Tariceanu, un sustinator declarat al controversatei sectii de anchetare a magistratilor, spune ca nu vrea reintoarcerea la o republica a procurorilor.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )