Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte

Fostul premier Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila - vom avea un haos si un dezastru generalizat!

Victor Ponta ii cere lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea PSD ca urmare a cererii venite de la mai multi lideri de organizatii din Partid, aratand ca un lider adevarat trebuie sa isi conduca echipa s.

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CExN oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Deputatul Victor Ponta a transmis vineri ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al.

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Fostul premier Victor Ponta a transmis, vineri, ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al partidului oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila, va exista un haos generalizat.

LIVETEXT Dragnea, dupa victoria din CEx: Dupa referendum decidem remanierea / Am discutat despre amnistie si gratiere. Nu ma intereseaza ordonanta. Vor sa o dea, bine, nu, e treaba lor

Dupa o victoria zdrobitoare din Comitetul Executiv, Liviu Dragnea a anuntat ca, dupa referendum, va avea loc un nou CEx in care se va decide remanierea.

Dupa victoria din CEx, Liviu Dragnea anunta remanierea: Dupa referendum vom hotar cine va ramne n Guvern si cine nu/ Ministrii care fug de presa nu pot fi n Guvern

Dupa o victoria zdrobitoare din Comitetul Executiv, Liviu Dragnea a anuntat ca, dupa referendum, va avea loc un nou CEx in care se va decide remanierea. El a precizat ca o sa ceara imperativ ca una din calitatile de care sa se tina cont in cazul ministrilor sa fie buna comunicare.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Liviu Plesoianu, dupa votul din CEx: Daca voiau sa castige, aveau o singura sansa - sa numere voturile Roberta Anastase

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a reactionat dupa votul din CEx al partidului, spunand ca marii reformatori puteau castiga doar daca numara Roberta Anastase voturile. Spuneam azi ca e important.

Prima reactie a lui Dragnea dupa disputele din CEx: Va exista un vot

In timpul sedintei CEx, presedintele PSD Liviu Dragnea a iesit putin din sala, suficient cat sa transmita ca razboiul din partid se va transa printr-un vot. Potrivit unor surse politice, Dragnea are o majoritate lejera in CEx.

Liviu Dragnea, detalii despre votul din CEx

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca s-a opus excluderii din partid a Gabrielei Firea, asa cum a propus primarul sectorului 5, Daniel Florea. El a adaugat ca opt colegi au votat impotriva.

Adrian Tutuianu, dupa infrangerea din CEX: Scrisoarea si-a atins scopul

Adrian Tutuianu a declarat, vineri, dupa sedinta CEX, ca a fost prima dezbatere consistenta in Comitetul Executiv National PSD, precizand ca scrisoarea privind starea partidului semnata de el, Gabriela Firea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )