Libnet.ro
UNICEF

23:15

Teodor Melesceanu, dupa motiune: Arata ca democratia in Romania functioneaza O mai voteaza presedintele Senatului pe Dancila la prezidentiale?

B1 B1,
Teodor Melesceanu, dupa motiune: Arata ca democratia in Romania functioneaza O mai voteaza presedintele Senatului pe Dancila la prezidentiale?

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a subliniat ca rezultatele motiunii de cenzura prin care a fost demis Guvernul Viorica Dancila arata ca democratia functioneaza, iar in perioada urmatoare este ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Jumatate dintre service-urile auto din Romania functioneaza ilegal. Consecinte grave asupra proprietarilor

Jumatate dintre service-urile auto din Romania functioneaza ilegal. Concret, peste 10. 000 de astfel de unitati isi desfasoara activitatea, in prezent, fara autorizatie, acest fapt fiind posibil ca urmare a protectiei oferite acestora de catre functionarii publici, de la primarii pana la Directia Generala Antifrauda Fiscala si Politie, sustin Asociatia Societatilor de Service Auto Independente si Federatia Operatorilor Romani de Transport.

Traian Basescu, primul scenariu dupa motiune: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Care sunt prioritatile pentru noul guvern si de ce e nevoie neaparat de anticipate. Interviu cu Valeriu Stoica, dupa motiune

Care sunt urgentele, in viziunea lui Valeriu Stoica, pe care le va avea noul guvern de tranzitie: anularea consecintelor OUG 114, desfiintarea sectiei speciale, restabilirea atributiilor presedintelui in numirea procurorilor si reorganizarea Politiei. Si de ce e esentala o alianta a PNL cu USR la alegerile locale: Sa nu uitam ca de-a lungul ultimilor 30 de ani, chiar atunci cand PSD nu a fost la guvernare, PSD a guvernat Romania la nivel local. Si inca o guverneaza.

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la.

Florin Citu, despre rectificarea bugetara promisa de Dancila imediat dupa motiune: Mita pe fata. Cei care nu vor vota vor avea beneficii

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, critica la RFI anuntul premierului Viorica Dancila ca Executivul va face o rectificare bugetara vineri, adica la o zi dupa motiunea de cenzura. Demersul Opozitiei are sanse reale sa treaca, ceea ce ar duce la demiterea Guvernului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )