Libnet.ro
UNICEF

07:00

PRAPAD, in ROMANIA! Va fi CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! ATENTIE, ROMANI!

B1 B1,
PRAPAD, in ROMANIA! Va fi CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! ATENTIE, ROMANI!

Oare cum va fi iarna aceasta? Se intreaba multi romani!Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. continuă pe B1

CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI vine peste noi! Anuntul TERIBIL al specialistilor

Anunt ingrijorator facut de meteorologi: ne vom confrunta cu o iarna cum nu am mai trait de 30 de ani! Luna octombrie ne ofera zile mult mai calde decat ar fi normal in aceasta perioada, dar iarna va veni.

La inceputul primei sedinte de guvern dupa demiterea Cabinetului, Dancila i-a cerut lui Iohannis sa desemneze cat mai rapid un premier S-a laudat cu cea mai eficienta guvernare si le-a multumit ministrilor pentru toata munca care impreuna am depus-o

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, la inceputul sedintei de vineri a Guvernului, prima dupa ce Executivul a fost demis prin motiune de cenzura, sa isi indeplineasca atributiile si sa desemneze cat mai rapid un premier. Ea s-a laudat cu cea mai eficienta guvernare din ultimii 30 de ani si cu o crestere economica exceptionala a Romaniei si le-a multumit ministrilor, prilej cu care a facut o noua gafa: Va multumesc pentru toata munca care impreuna am depus-o pentru buna guvernare a tarii.

Alegeri locale in Ungaria, dupa cea mai dura campanie din ultimii 30 de ani: Batalia mare se da pentru Budapesta. Opozitia incearca o victorie simbolica impotriva regimului Orban

In Ungaria au loc duminica alegeri municipale dupa o dura campanie electorala marcata de scandaluri de coruptie si de o noua incercare a divizatei opozitii de a-si uni fortele pentru a pune capat dominatiei exercitate de partidul Fidesz, al premierului conservator Viktor Orban. Budapestea este privita ca o miza-simbol in aceasta batalie.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Rihanna, critici dure la adresa lui Donald Trump: Persoana cea mai bolnava mintal din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna 31 de ani) l-a criticat dur pe Donald Trump, despre care a a afirmat ca pare a fi persoana cea mai bolnava mintal din SUA.

Cea mai bizara pasare din lume e atat de veninoasa incat te poate paraliza pe loc

Stiai ca in lume exista o pasare veninoasa? Este vorba despre pasarea pitohui care traiesti in Noua Guinee. Cum a devenit acesta otravitoare? Oamenii de stiinta au descoperit ca penele.

CALCULE BLOOMBERG: Bursa din Jamaica - piata de actiuni cu cea mai buna evolutie la nivel mondial

Avansul consemnat de piata este de 35% in ultimele 12 luni, iar in ultimii cinci ani - de peste 600%, ambele cresteri fiind cele mai mari din lume Piata actiunilor din Jamaica a avut cea mai buna performanta din lume, in ultimul an, datorita unei transformari economice majore, care a culminat cu iesirea tarii din programul FMI, luna trecuta, anunta ft. com, citand date Bloomberg.

PETR HERMANN, SCHNEIDER ELECTRIC: Afacerile din Romania - cele mai performante pentru grup, la nivelul Europei de Sud-Est

Afacerile Schneider Electric Romania au inregistrat, in ultimii zece ani, cele mai bune rezultate, din cadrul grupului, la nivelul Europei de Sud Est, a spus, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Petr Hermann, presedintele Schneider Electric pentru Europa de Sud Est.

VIDEO Taifunul Hagibis nici nu a ajuns bine in Japonia si deja face ravagii O persoana a murit din cauza vanturilor violente care preced probabil cel mai distrugator ciclon din ultimii 60 de ani

Puternicul taifun Hagibis isi continua sambata cursul spre Japonia, precedat de ploi torentiale si vanturi violente ce au provocat deja moartea unei persoane, in timp ce 1,6 milioane de oameni au primit recomandari de evacuare, relateaza AFP.

ANM: Octombrie e cea mai stabila luna a anului, dar si cea mai saraca in precipitatii

Octombrie este cea mai stabila luna de toamna, cu zile in sir in care vremea se mentine insorita, desi noptile devin tot mai reci, iar in majoritatea zonelor tarii apare bruma, se arata in caracterizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )