Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai bizara pasare din lume e atat de veninoasa incat te poate paraliza pe loc

Playtech Playtech,
Cea mai bizara pasare din lume e atat de veninoasa incat te poate paraliza pe loc

Stiai ca in lume exista o pasare veninoasa? Este vorba despre pasarea pitohui care traiesti in Noua Guinee. Cum a devenit acesta otravitoare? Oamenii de stiinta au descoperit ca penele. continuă pe Playtech

Cum au descoperit cercetatorii cea mai neagra culoare din lume

Pana acum Vantablack era considerat drept cel mai intunecat material creat vreodata, insa o echipa de cercetatori a reusit sa creeze o culoare care este de zece ori mai intensa decat.

Trump: Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria SUA Am plecat la razboi din cauza unei presupuneri false: arme de distrugere in masa

Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria Statelor Unite, a afirmat miercuri Donald Trump, la trei zile dupa ce a anuntat retragerea trupelor americane din sectoarele apropiate de granita turca, in nordul Siriei, scrie AFP.

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute totul s-a naruit

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute visul femeii s-a spulberat. impreuna cu.

ULUITOR! Mos Miluta din Vaslui, unul din CEI MAI VIRILI BARBATI din lume, la 77 de ani! CUM SE POATE UNA CA ASTA?

Caz incredibil! Un cetatean din Vaslui este in topul celor mai virili barbati din lume! TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Miluta Filimon din comuna Ivanesti,.

Cum a ajuns Mos Miluta din Vaslui in topul celor mai virili barbati din lume

Miluta Filimon din comuna valsuiana Ivanesti se afla in topul celor mai virili barbati din lume. La cei 77 de ani ai sai, este al doilea cel mai batran tata din Romania. Acesta are, impreuna cu o.

E CEL MAI TARE BANC DIN LUME! A LUAT PESTE 4000 DE LEI pentru gluma asta! TOTI trebuie sa O CITEASCA!

Oameni din zece tari, inclusiv din Romania, s-au incris la un concurs de bancuri, organizat de Revista Readers Digest, in anul 2010.

Utile: De ce NASA vrea sa trimita rachete nucleare pe Luna si Marte; Cele mai mari biserici din lume. Unde se gasesc mormantul lui Cristofor Columb si cele mai valoroase picturi murale

Pericolul din masinile de spalat. Acestea ar putea imprastia bacterii de la o spalare la alta. Infectii si boli de plamani. Ce pot ascunde transpiratiile nocturne.

Rihanna, critici dure la adresa lui Donald Trump: Persoana cea mai bolnava mintal din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna 31 de ani) l-a criticat dur pe Donald Trump, despre care a a afirmat ca pare a fi persoana cea mai bolnava mintal din SUA.

CALCULE BLOOMBERG: Bursa din Jamaica - piata de actiuni cu cea mai buna evolutie la nivel mondial

Avansul consemnat de piata este de 35% in ultimele 12 luni, iar in ultimii cinci ani - de peste 600%, ambele cresteri fiind cele mai mari din lume Piata actiunilor din Jamaica a avut cea mai buna performanta din lume, in ultimul an, datorita unei transformari economice majore, care a culminat cu iesirea tarii din programul FMI, luna trecuta, anunta ft. com, citand date Bloomberg.

La inceputul primei sedinte de guvern dupa demiterea Cabinetului, Dancila i-a cerut lui Iohannis sa desemneze cat mai rapid un premier S-a laudat cu cea mai eficienta guvernare si le-a multumit ministrilor pentru toata munca care impreuna am depus-o

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, la inceputul sedintei de vineri a Guvernului, prima dupa ce Executivul a fost demis prin motiune de cenzura, sa isi indeplineasca atributiile si sa desemneze cat mai rapid un premier. Ea s-a laudat cu cea mai eficienta guvernare din ultimii 30 de ani si cu o crestere economica exceptionala a Romaniei si le-a multumit ministrilor, prilej cu care a facut o noua gafa: Va multumesc pentru toata munca care impreuna am depus-o pentru buna guvernare a tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )