Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 11.30

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 11.30

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 11. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului este asteptat sa anunte o decizie legata de bugetul de stat, care i-a fost trimis la promulgare. Bugetul pe 2019 a ajuns miercuri la Palatul Cotroceni, iar presedintele Iohannis a atacat dur coalitia PSD-ALDE, spunand ca bugetul nu este unul sustenabil, iar alocarea fondurilor a fost facuta tinandu-se cont de interesele camarilei de partid. continuă pe Hotnews

Iohannis nu promulga bugetul si sesizeaza CCR: Guvernarea PSD a esuat / Romnia este bulversata, mai ales dupa OUG 114 / PSD guverneaza pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu promulga legea bugetului pe 2019 si sesizeaza Curtea Constitutionala. Este bugetul rusinii nationale, a spus seful statului, care a acuzat PSD ca este incapabil sa guverneze pentru Romania, singura preocupare fiind Liviu Dragnea.

VIDEO Iohannis nu promulga bugetul si sesizeaza CCR: Guvernarea PSD a esuat / Romnia este bulversata, mai ales dupa OUG 114 / PSD guverneaza pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu promulga legea bugetului pe 2019 si sesizeaza Curtea Constitutionala. Este bugetul rusinii nationale, a spus seful statului, care a acuzat PSD ca este incapabil sa guverneze pentru Romania, singura preocupare fiind Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora in plin scandal. A retrimis in Parlament legea referitoare la munca part-time

Miscare de ultima ora a presedintelui Iohnnis in scandalul zilei. in timp ce a blocat total Guvernul prin refuzuri si amanari repetate de a numi ministri, Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea.

Declaratii de presa la ora 13.00, la Palatul Cotroceni

Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA: Amintirea grea a secolelor de suferinte sa ne uneasca in combaterea marginalizarii, discriminarii si rasismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor. Seful statului precizeaza, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, ca aceasta zi evoca.

KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie si ca PSD a actionat astazi, din nou, impotriva Romaniei si a cetatenilor sai.

Pozitie-surpriza din USR: Pe Klaus Iohannis, in privinta legii bugetului, nu l-as sfatui sa o respinga

Deputatul USR de Bistrita-Nasaud, Cristina Iurisniti, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu l-ar sfatui pe presedintele Klaus Iohannis sa respinga legea bugetului, pentru ca tara.

Manevra lui Klaus Iohannis a esuat. Decizie de ultima ora a instantei

Manevra lui Klaus Iohannis si a prietenei sale din Florida, Rodica Bastea, a esuat. Instanta s-a pronuntat si a spus ca Rodica Bastea nu este mostenitoarea defunctilor Maria si Eliseu Ghenea, cei care au.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis va avea, sambata, o intrevedere cu presedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, in marja participarii la Summitul UE - Liga Statelor Arabe.

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019, discutata de CCR in 6 martie

Sesizarea depusa vineri la Curtea Constitutionala de presedintele Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019 va fi discutata in 6 martie. Iohannis reclamat faptul ca legea bugetului incalca legea fundamentala atat prin modul in care a fost adoptata, cat si prin continutul sau normativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )