Libnet.ro
UNICEF

19:15

Presedintele SUA a votat anticipat pentru un tip pe nume Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele SUA a votat anticipat pentru un tip pe nume Trump

Record de voturi la scrutinul american * CNN il da castigator pe Biden in a doua dezbatere electorala, desfasurata saptamana trecuta, iar abc7news - pe Trump Liderul de la Casa Alba, Donald Trump, si-a exprimat sambata, anticipat, votul pentru scrutinul prezidential din SUA, programat sa aiba loc la data de 3 noiembrie. Presedintele Statelor Unite, care se afla in turneu electoral, a votat la o sectie organizata intr-o biblioteca din Palm Beach County, Florida, iar la iesirea de la vot, le-a raspus, glumind, jurnalistilor ce l-au intrebat care i-a fost optiunea: Am votat cu un tip pe nume Trump. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump a votat anticipat: Am votat pentru un tip pe nume Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat sambata, cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale, pentru un tip pe nume Trump, intr-o sectie de vot din West Palm Beach, in Florida, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Trump a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA: Am votat pentru un tip pe care il cheama Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago.

Donald Trump a votat! Pe cine a ales presedintele SUA?

Donald Trump a votat anticipat in West Palm Beach pentru alegerile prezidentiale din SUA, intr-o sec.

Trump a votat anticipat in West Palm Beach

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago, conform news. ro.

Donald Trump a votat anticipat. Actualul presedinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

Sambata, 24 octombrie, presedintele american Donald Trump a votat anticipat, intr-o sectie din West Palm Beach, Florida. Seful statului a ales cu 10 zile inainte de data alegerilor prezidentiale de peste ocean,.

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, semnaland o participare record la alegerile in care se confrunta presedintele Donald Trump si democratul Joe Biden, conform Reuters.

Alegeri SUA 2020 Cine a castigat dezbaterea finala Trump-Biden? Cred ca merita felicitari din partea intregii tari VIDEO

Mult mai substantiala si coerenta decat prima confruntare dintre cei doi candidati la presedintia SUA, ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden pare sa aiba insa un singur castigator clar: jurnalista NBC Kristen Welker, cea care a jucat rolul moderatorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )