Libnet.ro
UNICEF

21:15

Donald Trump a votat anticipat. Actualul presedinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

B1 B1,
Donald Trump a votat anticipat. Actualul presedinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

Sambata, 24 octombrie, presedintele american Donald Trump a votat anticipat, intr-o sectie din West Palm Beach, Florida. Seful statului a ales cu 10 zile inainte de data alegerilor prezidentiale de peste ocean,. continuă pe B1

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump a votat anticipat: Am votat pentru un tip pe nume Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat sambata, cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale, pentru un tip pe nume Trump, intr-o sectie de vot din West Palm Beach, in Florida, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump va vota anticipat, sambata, in Florida

Peste 45 de milioane de americani au votat deja prin corespondenta sau in persoana, cu peste 30% fata de participarea totala din 2016. Alegerile in SUA au loc pe data de 3 noiembrie, dar americanii pot vota si anticipat in mai multe state.

Trump a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA: Am votat pentru un tip pe care il cheama Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago.

Trump a votat anticipat in West Palm Beach

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago, conform news. ro.

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, semnaland o participare record la alegerile in care se confrunta presedintele Donald Trump si democratul Joe Biden, conform Reuters.

Donald Trump isi plange de mila: Niciun presedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

Presedintele SUA Donald Trump a declarat intr-un eveniment electoral in Florida ca a jucat mereu dupa regulile Washingtonului, plangandu-se in fata alegatorilor ca niciun alt presedinte nu a trecut prin ce a trecut asta.

VIDEO Donald Trump vs. Joe Biden, ultima dezbatere inainte de alegerile din SUA: principalele teme abordate si reprosurile pe care si le-au facut cei doi

In SUA a avut loc ultima dezbatere televizata inainte de alegerile din 3 noiembrie intre Donald Trump si Joe Biden, candidatii la functia de presedinte al tarii.

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, conform CNBC.

CNN: Motivul real pentru care Donald Trump a iesit mai repede din interviul 60 Minutes de pe CBS News

Marti, presedintele Donald Trump a incheiat brusc un interviu cu Lesley Stahl de la 60 de minute CBS News) si a refuzat sa revina pentru un al doilea interviu alaturi de vicepresedintele Mike Pence. Trump este un presedinte care, de-a lungul vietii sale, a trait intr-o bula creata de sine. Aceasta bula se extinde, de obicei, la interviurile media pe care presedintele alege sa le acorde, potrivit CNN.

Cum au ajuns sa arate fostele sotii ale lui Donald Trump. Una dintre ele l-a inselat cu bodyguardul

Pe 3 noiembrie 2020, vor avea loc alegerile prezidentiale in Statele Unite ale Americii, motiv pentru care Donald Trump se afla, din nou, in atentia publicului, dar si a presei din intreaga lume. Casatorit de trei ori, presedintele a ramas in relatii bune cu fostele sotii. Iata cum au ajuns sa arate acum femeile din .

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )