Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, semnaland o participare record la alegerile in care se confrunta presedintele Donald Trump si democratul Joe Biden, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, conform CNBC.

Alegeri SUA 2020. Ziua si recordul la capitolul vot anticipat: Peste 50 de milioane de americani au votat deja

Peste 50 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale americane, a declarat vineri un expert in votul anticipat, semnaland o participare record la alegerile in care se confrunta presedintele Donald Trump si democratul Joe Biden, transmite Reuters.

Donald Trump a votat anticipat. Actualul presedinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

Sambata, 24 octombrie, presedintele american Donald Trump a votat anticipat, intr-o sectie din West Palm Beach, Florida. Seful statului a ales cu 10 zile inainte de data alegerilor prezidentiale de peste ocean,.

Trump a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA: Am votat pentru un tip pe care il cheama Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago.

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump a votat anticipat: Am votat pentru un tip pe nume Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat sambata, cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale, pentru un tip pe nume Trump, intr-o sectie de vot din West Palm Beach, in Florida, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Trump a votat anticipat in West Palm Beach

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago, conform news. ro.

CTP investeste 50 milioane de euro in extinderea parcurilor logistice din jurul Timisoarei

CTP, dezvoltator si administrator de parcuri industriale si logistice, isi anunta planurile de expansiune din regiunea Transilvaniei. Dezvoltatorul intentioneaza sa isi dubleze suprafata inchiriabila a spatiilor logistice pana in 2023, prin investitii de 50 milioane EUR in extinderea parcurilor logistice din jurul Timisoarei, noteaza un comunicat de presa remis redactiei.

Politia a intervenit la o nunta cu peste 50 de invitati din Bragadiru

O petrecere de nunta cu peste 50 de invitati a fost organizata weekendul trecut intr-o localitate ilfoveana, desi masurile de prevenire a infectarii cu noul coronavirus interzic astfel de evenimente, potrivit Ziar de Bragadiru.

Alegeri SUA 2020 Prezenta la vot ar putea atinge cote record: Cea mai mare din 1908. Peste 50 de milioane de americani au votat deja

Datele furnizate de US Elections Project estimeaza un record de 150 de milioane de voturi, ceea ce ar reprezenta 65% din numarul cetatenilor cu drept de vot. Pana in prezent, peste 50 de milioane de alegatori au votat deja in scrutinul prezidential, cu doar 11 zile de campanie ramase inainte de data de 3 noiembrie, noteaza The Guardian.

Peste 7 milioane de numere de telefon au fost portate in 12 ani

De la 21 octombrie 2008 cand a fost lansat serviciul portabilitatii care ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si alege cea mai potrivita oferta pentru nevoile lor de consum pastrandu-si numarul de telefon, peste 7 milioane de numere de telefon au fost transferate intre retelele din Romania. in acest an, s-au portat aproape 670. 000 de numere de telefon, peste 93% dintre ele fiind de telefonie mobila.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )