Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE: Kovesi, dupa votul pentru functia de procuror-sef european: Un semnal pentru magistratii din Romania sa creada ca, dincolo de asaltul asupra justitiei, pot reusi prin profesionalism Nu am discutat cu presedintele

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Kovesi, dupa votul pentru functia de procuror-sef european: Un semnal pentru magistratii din Romania sa creada ca, dincolo de asaltul asupra justitiei, pot reusi prin profesionalism Nu am discutat cu presedintele

Laura Codruta Kovesi spune ca votul din COREPER pentru numirea ei in functia de procuror-sef european trebuie sa fie un semnal pentru toti magistratii din Romania sa creada ca, dincolo de asaltul asupra justitiei, pot reusi prin profesionalism. A fost una dintre cele mai importante decizii pentru cariera mea, a mai declarat fosta sefa a DNA pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Kovesi a fost votata in COREPER pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost votata joi pentru functia de procuror european sef in COREPER. Decizia a fost luata cu 17 voturi din 22. Guvernul Romaniei a dat insa mandat reprezentantei tarii noatre in COREPER sa voteze impotriva fostei sefe DNA. Ce urmeaza pentru Kovesi dupa votul din COREPER.

Kovesi, dupa desemnarea in functia de procuror-sef al PE: Este o recunoastere a calitatii si a profesionalismului oamenilor din justitia romana. Sa se continue lupta anticoruptie

Laura Codruta Kovesi a afirmat, joi, dupa ce a fost desemnata procuror-sef al Parchetului European, ca voturile primite sunt o recunoastere a calitatii si a profesionalismului oamenilor din justitia.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi, in lupta pentru functia de procuror-sef european

Negociatorii Consiliului Uniunii Europene si cei ai noului Parlament European format dupa alegerile din 23-26 mai vor avea marti o prima runda de discutii cu privire la desemnarea sefului Biroului Procurorului.

Kovesi, dupa ce a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: E o recunoastere a profesionalismului

Kovesi a avut o prima reactie dupa ce a fost validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa DNA a sustinut ca votul din COREPER, precum si votul din.

Orban, dupa ce Kovesi a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: Victorie imensa la care a contribuit si Iohannis

Ludovic Orban a transmis un mesaj dupa ce Laura Codruta Kovesia castigat votul pentru pozitia de procuror sef european in Consiliul Uniunii European. Presedintele PNL sustine ca este o victorie imensa pe.

Dancila, dupa votul pentru Kovesi: Imaginea Romaniei poate fi afectata

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, dupa votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european, ca intotdeauna majoritatea trebuie respectata. Dancila a reiterat ideea ca nu a sustinut aceasta candidatura si afirma ca opinia Guvernului trebuie respectata. Felicit orice roman care a obtinut un rezultat, a mai spus Dancila.

Ultima ora! Laura Codruta Kovesi a fost votata procuror-sef european

Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a primit 17 din cele 22 de voturi si va fi prima persoana care ocupa functia nou infiintata. PNL si USR PLUS au confirmat informatia prin comunicate de presa. Laura Codruta Kovesi a fost .

Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru sefia Parchetului European

ACTUALIZARE - Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european. ----------- *ACTUALIZARE - Sedinta Consiliului Uniunii Europene in care se discuta desemnarea procurorului sef european a inceput, anunta europarlamentul PNL Siegfried Muresan, pe pagina sa de Facebook. ---------- Prima negociere intre reprezentantii Parlamentului European si ai Consiliului Uniunii Europene pe tema desemnarii procurorului-sef european a avut loc, marti, iar joi este programata urmatoarea discutie in cadrul Consiliului UE, fiind asteptata o decizie in favoarea Laurei Codruta Kovesi. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )