Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procuror DNA, revocat din functie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Ce au aflat politistii

Antena3 Antena3,
Procuror DNA, revocat din functie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Ce au aflat politistii

Laura Codruta Kovesi a cerut joi seara revocarea unui procuror din Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acesta a fost implicat intr-un accident rutier si a fost gasit in stare de. continuă pe Antena3

Procuror DNA implicat intr-un accident auto. Magistratul era in concediu si s-a urcat beat la volan. Kovesi a cerut CSM revocarea din functie a acestuia

Procurorul DNA Eugen Stoina a fost implicat joi, in jurul orei 15. 00, intr-un accident de circulatie fara victime, pe care l-a cauzat. Stoina se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii incidentului. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut CSM revocarea din functie a lui Eugen Stoina, potrivit unui comunicat al DNA. Dosarul privind accidentul este instrumentat de Parchetul General.

Seful politistului acuzat de pedofilie, eliberat din functie

Seful politistului acuzat de pedofilie a fost eliberat din functie iar la Parchetul General s-a cerut analizarea modului cum au fost instrumentate dosarele in care era cercetat respectivul politist de la Rutiera, potrivit Inspectoratului General.

Carmen Dan trebuie sa plece din functie

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie sa plece din functie si sustine ca doar Liviu Dragnea este cel care poate si trebuie sa ii ceara acest lucru, potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana.

Pedeapsa primita de un barbat din Constanta dupa ce a omorat un caine cu o sabie

Un barbat din Constanta a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a omorat un caine cu o sabie. Timp de sase luni, barbatul este obligat sa anunte schimbare.

EXPLOZIV! Un procuror DNA a condus BEAT si a provocat un ACCIDENT! Cum a reactionat Kovesi

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, a trimis sectiei de procurori a CSM solicitarea de aviz pentru revocarea din functia a procurorului Eugean Stoina care, aflat sub influenta bauturilor alcoolice a.

Carmen Dan nu va demisiona din functie - surse

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan sustine o declaratie de presa joi, la ora 21:00, ea anuntand deja inca din cursul zilei ca va aduce lamuriri cat de curand legate de.

Dupa mai putin de o luna de arest, fiul unui celebru interlop din Iasi a fost eliberat

Dupa ce a fost lipsit de libertate mai putin de o luna, baiatul cel mare al unui interlop din Iasi a fost eliberat din arest preventive si plasat in arest la domiciliu. Barbatul, in varsta.

PEDOFILUL din Capitala A FOST PRINS! INDIVIDUL a recunoscut AGRESIUNEA DIN LIFT!

Dupa 3 zile de cautari, politistii au reusit sa il prinda pe barbatul care a hartuit sexual doi minori in liftul unui bloc din Drumul Taberei. Conform primelor informatii furnizate de Digi24, b.

Aeroporul din Varsovia a fost inchis de urgenta. Ce s-a intamplat

Aeroportul din Varsovia a fost inchis in urma unei aterizari de urgenta esuate. Pilotii au intampinat probleme la aterizarea de urgenta, iar aeronava s-a izbit cu partea frontala de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )