Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza meteo. Temperaturile cresc mai mult decat ar fi normal

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Temperaturile cresc mai mult decat ar fi normal

Sambata, in tara, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile. continuă pe Antena3

Pretul benzinei in Romania, fara taxe, a crescut mai mult decat media europeana in luna martie

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media Uniunii Europene, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultimele patru saptamani a fost mai mare decat cea de la nivelul blocului comunitar, potrivit datelor publicatiei Oil.

STUDIU: M.Britanie ar avea de pierdut mai mult decat UE in cazul unui Brexit fara acord

In cazul unui Brexit fara acord, Regatul Unit ar avea de pierdut 57,3 miliarde de euro pe an - adica aproape 800 de euro pe locuitor -, iar Uniunea Europeana 40,4 miliarde de euro.

Prognoza meteo: Vremea se mentine calda in weekend. Ploi saptamana viitoare si temperaturi mai scazute

Meteorologii anunta o vreme in general frumoasa sambata si duminica in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni si marti, temperaturile vor scadea, revenind la normalul pentru ultima decada a lunii martie, transmite Mediafax.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 martie. Veste uluitoare de la meteorologi

Sambata, 23 martie, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 martie, vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii, slabe cantitativ, ploi la nivel.

Economist:Romania poate intra intr-o criza mai mare decat cea din 2008. Taxa pe harnicie nu e spre binele romanilor, e o fenta politica

Noua forma a OUG 114, care impoziteaza bancile in functie de cota de piata, stimuland sectorul atat in mod pozitiv, cat si negativ, poate duce la exagerarea creditarii, adica sa se dea foarte multi bani cu risc mare si dobanda mica, ceea ce va conduce la o criza mai mare decat cea declansata in 2008 de SUA.

AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Tara noastra, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania *Germania, destinatia culturala numarul unu din Europa Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul, a declarat ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, cu ocazia conferintei de presa a Organizatiei Germane pentru Turism DZT).

Are 53 de ani dar nu ii dai mai mult de 35 dupa aceasta aparitie!

Elizabeth Hurley pare ca a descoperit secretul tineretii fara batranete! Celebra actrita are 53 de ani, dar are inca un trup de invidiat si o frumusete aparte! Iata cele mai noi imagini cu ea! .

Prognoza meteo pentru toata saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea

Vremea este deosebit de calda in acest sfarsit de saptamana, dar temperaturile scad semnificativ saptamana viitoare. Sambata si duminica este o vreme stabila, sub aspectul precipitatiilor, si.

Prognoza meteo: Temperaturi maxime de 15 grade, precipitatii mixte la munte

Joi, vremea va fi normala termic. Cerul va mai avea innorari in cursul zilei, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima va fi de 13. 14 grade, iar cea minima de 3. 4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )