Libnet.ro
UNICEF

07:00

Programator roman, lucrez de acasa, pentru o companie din strainatate. Ce obligatii fiscale am?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programator roman, lucrez de acasa, pentru o companie din strainatate. Ce obligatii fiscale am?

In ultimii zece ani, Romania a devenit un centru important in domeniul ITC, acest sector inregistrand cresteri solide de la un an la altul. Gradul ridicat de atractivitate generat de calitatea muncii prestate de specialistii din Romania din. continuă pe Wall-Street Ro

Dupa ce ii ameninta cu bataia pe protestatari, acum Ghita se intoarce la cele sfinte: Statul sa dea Bisericii 100 de milioane de euro pe an pentru romanii din strainatate

Dupa ce in urma cu cateva zile ii ameninta cu bataia pe protestatarii rezist, acum fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugar in Serbia, face o propunere clara si practica - statul sa acorde anual Bisericii 100 de milioane de euro pentru cursuri in limba romana in comunitatile de romani din strainatate. El sustine ca multi mor de grija romanilor din strainatate din vorbe.

U21: Lista tricolorilor din strainatate convocati de Mirel Radoi pentru amicalele cu Spania si Danemarca

Mirel Radoi, selectionerul nationalei U21 a Romaniei, a anuntat lista finala a jucatorilor din strainatate convocati pentru stagiul de pregatire din Spania, programat in perioada 19-26 martie. Aflati initial pe lista lui Cosmin Contra, Andrei Ivan si Ionut Nedelcearu se vor prezenta la selectionata Under 21 a Romaniei, informeaza frf. ro.

Ecaterina Andronescu a gasit solutia pentru aglomeratia din orase: Nu toate scolile trebuie sa inceapa programul la 8.00

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, le recomanda directorilor de scoli sa nu programeze inceperea cursurilor de la ora 8. 00 in fiecare zi, pentru ca acest lucru inseamna o supra-aglomerare a oraselor. Doamna ministru a facut declaratia in timpul intalnirii cu primarii de municipii, unde s-a ridicat problema ambuteiajelor din marile localitati. Cum multi parinti aleg sa-si [] .

Misiunea Evaluarea Nationala - se cauta voluntari care sa ii mediteze gratuit pe elevi pentru examenul din vara

Elevii de clasa a VII-a si a VIII-a tocmai trec prin simularea Evaluarii Nationale. Colegii lor de la Consiliul Judetean al Elevilor Timis cauta voluntari - elevi buni la matematica sau romana care sa ii mediteze gratuit pe cei din ultimul an de gimnaziu pentru examenul din vara.

Melania Trump a folosit o sosie pentru vizita din Alabama?

Din ce in ce mai multi oameni sunt de parere ca Melania Trump a folosit o sosie la o aparitie publica recenta. Iata cum arata dublura care l-ar fi insotit pe Donald Trump in Alabama, zona afectata de uragan.

PRESEDINTELE COLUMBIEI: Interventia militara nu este o solutie pentru criza din Venezuela

O interventie militara in Venezuela nu este solutia potrivita pentru a rezolva criza din tara sud-americana, a afirmat presedintele columbian, Ivan Duque, intr-un interviu acordat cotidianului italian Il Sole 24 Ore.

Fed Cup: Simona Halep, nominalizata la Heart Award pentru evolutia din meciul cu Cehia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata, alaturi de alte trei sportive, la Heart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Finantari de 50.000 Euro pentru antreprenorii din Bucuresti: Regulamentul Start-Up City, pus in dezbatere publica

Primaria Municipiului Bucuresti a definitivat si a pus in dezbatere publica regulamentul programului Bucharest Start-up City, prin care vrea sa sustina minim 200 de antreprenori din Capitala, cu o suma maxima de 50. 000 euro/beneficiar. Programul Start-Up City a fost promis de Primaria Capitalei, anul trecut, in conditiile in care antreprenorii din Bucuresti au fost exclusi practic de la finantarea guvernamentala din programul Start-Up Nation 2018-2019, prin depunctarea masiva.

PENTRU ADUNAREA DIN DATA 22 APRILIE: SIF Muntenia propune doua variante de repartizare a profitului

Actionarii SIF Muntenia SIF4) vor avea pe masa, in Adunarea Generala din data de 22 aprilie, doua propuneri de repartizare a profitului net obtinut in anul trecut, informeaza societatea de investitii financiare printr o nota transmisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Razvan Burleanu: Ne vom bate sa obtinem trei puncte in Suedia si alte trei cu Feroe, astfel incat sa fim mai linistiti pentru dubla din iunie

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nationala Romaniei va lupta pentru a obtine cele trei puncte la meciul cu Suedia si apoi o victorie cu Insulele Feroe, astlel incat sa abordeze mai linistita partidele din luna iunie.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )