Libnet.ro
UNICEF

09:45

Protest la Bacau, dupa ce orasul a ramas fara apa. A iesit in pielea goala sa se spele in strada

Antena3 Antena3,
Protest la Bacau, dupa ce orasul a ramas fara apa. A iesit in pielea goala sa se spele in strada

Municipiul Bacau nu are de o saptamana apa, iar rabdarea oamenilor s-a cam epuizat. Un barbat din localitate a ales o metoda inedita de a protesta, iesind gol in fata blocului pentru a se spala in strad. continuă pe Antena3

Bacau: A saptea zi fara apa potabila. Oamenii stau cu orele la rand pentru cativa litri, primarul Necula revine cu promisiuni (FOTO)

Continua situatia demna de Ev Mediu pentru cei aproximativ 200. 000 de locuitori ai orasului Bacau. Locuitorii au intrat in a saptea zi in care nu au apa potabila la robinet din cauza unei avarii la conducta.

Un bacauan a iesit in pielea goala pe strada, disperat ca orasul nu mai are apa curenta de o saptamana VIDEO

Un bacauan in varsta de 58 de ani a iesit pe strada gol-pusca, in semn de protest ca de o saptamana nu mai are apa. Barbatul a vrut sa faca un dus folosind apa adusa de autoritatile locale pentru a suplini lipsa ei de la robinete, dupa ce orasul a ramas fara apa din cauza unei avarii la conducta de alimentare.

Bacau: Dupa sapte zile, apa potabila a revenit la robinet, dar la presiune scazuta. Primarul depune plangere penala impotriva firmei care a executat lucrarile la conducta orasului

Chinul celor din Bacau se aproprie de final. Dupa sapte zile fara strop de apa la robinete in tot orasul, sistemul de alimentare functioneaza de cateva ore. in unele cartiere, presiunea este inca mult.

Bacau: Dupa sapte zile, apa potabila a revenit la robinet, dar la presiune scazuta. Primarul depune plangere penala impotriva firmei care a executat lucrarile la conducta orasului (VIDEO)

Chinul celor din Bacau se aproprie de final. Dupa sapte zile fara strop de apa la robinete in tot orasul, sistemul de alimentare functioneaza de cateva ore. in unele cartiere, presiunea este inca mult.

Oreste Teodorescu, scandal cu Politia Rutiera! Omul de televiziune a ramas fara permisul auto: A fost recalcitrant / Este un abuz

Oreste Teodorescu se afla intr-un conflict deschis cu Politia Rutiera. Cunoscutul om de televiziune a ramas fara permis auto pentru o perioada de 30 de zile, dupa ce azi-noapte a fost oprit in trafic de.

VIDEO Sute de oameni au protestat in centrul Bacaului dupa ce intreg orasul a ramas, de patru zile, fara apa potabila

Oprirea furnizarii apei potabile s-a produs in urma unei avarii la conducta magistrala care leaga orasul Bacau de captarile de la Valea Uzului. Initial, autoritatile au anuntat ca furnizarea apei se va relua de marti, insa ulterior au stabilit ca problema va persista pana vineri. Marti seara, locuitorii furiosi s-au adunat in centrul urbei.

Dan Sova primeste o noua lovitura dupa ce a fost trimis dupa gratii: A ramas fara...

Consiliul Local al orasului Corabia a decis sa ii retraga titlul de cetatean de onoare pe ca i l-a acordat lui Dan Sova in 2012. Aceasta decizie vine dupa ce fostul ministru si senator PSD a fost condamnat.

Fenomene meteo EXTREME in Romania: Mii de familii au ramas fara energie electrica

Aproape 2. 000 de familii din judetul Harghita au ramas, joi seara, fara energie electrica, din cauza unei avarii produse de furtuna. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Harghita, 1.

Furtuna a facut ravagii in Harghita. Aproape 2.000 de familii au ramas fara energie electrica

Aproape 2. 000 de familii din judetul Harghita au ramas, joi seara, fara energie electrica, din cauza unei avarii produse de furtuna. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU)Harghita, 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )