Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, prima REACTIE dupa ce Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la CCR

B1 B1,
PSD, prima REACTIE dupa ce Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la CCR

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la Curtea Constitutionala CCR). Detalii AICI) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca presedintele actioneaza pentru a. continuă pe B1

Gigi Becali, prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea: E distrus dupa patru ani si jumatate. Vrea sa mearga la psiholog

Gigi Becali a avut o prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. Ei trebuie sa faca demersuri urgente pentru scoaterea lui din puscarie. El se duce la militie .

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Adrian Nastase, prima reactie dupa adoptarea Codului penal

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul privind modificarea Codului penal. Raportul a fost adoptat marti dupa-amiaza de parlamentarii din Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor J.

Gabriel Oprea, PRIMA REACTIE dupa aparitia stenogramelor din dosarul mortii lui Bogdan Gigina: NU se refera la seara accidentului

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea reactioneaza dupa aparitia in presa a unor stenograme in care sunt redate comenzile primite de politistul Bogdan Gigina care si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu.

Mircea Badea, reactie dupa ce a aparut poza cu Udrea si iubitul ei pe plaja: Are placa? Credeam ca e tanar

Insarcinata in sase luni, Elena Udrea apare pe plaja tinandu-se de mana cu iubitul sau, care tine o placa de surf in mana. Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce fotografia cuElena Udrea.

Prima reactie a presedintelui Romaniei, dupa adoptatea Codului Penal: PSD a reusit sa distruga demnitatea actului de legiferare

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la scurt timp dupa adoptarea in Camera Deputatilor, for decisiv, a modificarilor in ceea ce priveste Codul Penal. Seful statului a subliniat ca, in scurt timp, PSD a reusit sa distruga.

Dragnea, prima reactie dupa ce PSD a modificat Codul penal ca sa-l salveze de puscarie: Nu mai are rost sa vorbesc. Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liderul PSD Liviu Dragnea a evitat sa comenteze modificarile operate de Comisia Iordache la Codul penal care-l salveaza de condamnarea la inchisoare cu executare. Credeti ca astia ma lasa sa scap?, a intrebat, retoric, Dragnea, cu aluzie la procurori.

Prima reactie a lui Dragnea dupa adoptarea Codului penal:Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa adoptarea Codului penal de Parlament, ca presedintele Klaus Iohannis si un grup de oameni au decis ca el sa fie anihilat. Mai mult, acesta a subliniat ca el nu vrea sa plece ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie.

Victor Ponta, reactie dupa ce modificarile la Codul Penal au fost adoptate: Guvernul Dancila rezolva toate problemele personale ale lui Dragnea prin ordonante de urgenta

Victor Ponta a precizat ca Guvernul Dancila rezolva toate problemele personale ale lui Liviu Dragnea prin ordonante de urgenta. Din pacate, toata asa zisa sesiune extraordinara a Parlamentului este o.

Viorica Dancila pleaca din tara dupa votul final pe Codul penal

Premierul Viorica Dancila pleaca din tara, miercuri, dupa votul final pe Codul Penal. Dancila merge la Salonic, Grecia, acolo une se va desfasura cea de-a patra editie a summitului cvadrilateral a celor pat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )