Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, reactie virulenta dupa ce Ludovic Orban a baut bere la terasa: O guvernare de bodega

Antena3 Antena3,
PSD, reactie virulenta dupa ce Ludovic Orban a baut bere la terasa: O guvernare de bodega

PSD a reactionat, in aceasta dimineata, dupa ce, seara trecuta, premierul Ludovic Orban a facut turul mai multor terase din Centrul Vechi, acolo unde a si baut doua beri alaturi de consilierii sai. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, reactie dupa ce premierul Orban a baut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta seara, in timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

Ludovic Orban, despre Aurelian Badulescu si scandalul de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan: Eu, la asemenea, mitocanie si badaranie din partea reprezentantilor PSD nu m-am asteptat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o reactie in urma scandalului dintre Aurelian Badulescu si Nicusor Dan, de la conferinta de presa organizata de candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei,.

Premierul Ludovic Orban a iesit sa bea bere in Centrul Vechi

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a profitat de deschiderea teraselor si a iesit, sambata seara, sa bea bere in Centrul Vechi.

Ludovic Orban s-a intalnit cu Nicusor Dan in Centrul Vechi al Capitalei

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit sambata seara cu Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Bucurestiului, in Centrul Vechi al Capitalei, dupa ce acesta a declarat ca merge la redeschiderea terasei unui prieten, potrivit Digi24. Potrivit sursei citate, Orban a vorbit cu mai multi patroni de restaurante din Centrul Vechi.

Ludovic Orban, dupa ce numarul de cazuri imbolnavire cu Covid-19 a crescut: Orice crestere semnificativa poate sa conduca la noi masuri de restrictii

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, dupa ce numarul de cazuri de coronavirus a crescut in ultimele doua zile, ca este un semnal de alarma si a avertizat ca orice crestere semnificativa a numarului de.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, surprins in Centrul Vechi al Capitalei: Ce spune seful Guvernului despre noile masuri de relaxare care ar urma sa fie adoptate din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a fost suprins, sambata dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei. Seful Guvernului era insotit de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului, si consilierul de stat Andi.

Ludovic Orban considera ca alegerile locale ar trebui organizate la sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie: Dupa perioada de concedii, dar inaintea unei eventuale reveniri a epidemiei de Covid

Sfarsitul lunii septembrie, inceputul lui octombrie este considerata o perioada potrivita pentru organizarea alegerilor locale, spune premierul Ludovic Orban. Seful executivului a declarat, vineri, ca atat.

Firea se bucura sincer ca datorita ei Ludovic Orban s-a simtit bine in Centrul Vechi

Primarul Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, a folosit vizita lui Ludovic Orban in Centrul Vechi din Bucuresti pentru a se lauda cu realizarile din timpul mandatului sau. Ea a sustinut ca se bucura sincer ca premierul liberal s-a simtit bine, gratie consolidarii zonei de catre echipa sa.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca autoritatile vor lua o decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. Hotararea va avea la baza evaluarile facute de.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Putem ajunge la noi masuri de restrictii

Premierul Ludovic Orban a facut apel, vineri, la romani sa se protejeze si sa respecte distanta fizica de protectie sanitara, avertizand ca orice crestere semnificativa a numarului de cazuri de COVID-19 poate sa conduca la noi masuri de restrictii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )