Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Pastrama, lovitura dura lui Pepe. Artistul e disperat, ce a putut sa ii faca sotia lui

Playtech Playtech,
Raluca Pastrama, lovitura dura lui Pepe. Artistul e disperat, ce a putut sa ii faca sotia lui

Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni. Eu sunt cel mai bun si calm om din lume. Problema mea este ca sunt argumentat cand ma cert cu cineva si deranjez cand spun adevarul, a spus Pepe intr-un interviu acordat in fata Judecatoriei Sectorului 2, cand a depus o contestatie impotriva ordinului de protectie depus de . continuă pe Playtech

Pepe, daramat dupa despartirea de Raluca Pastrama. Imaginile confirma starea artistului (exclusiv)

Cateva imagini spun totul despre ceea ce se intampla acum cu Pepe, dupa ce a fost inselat de Raluca Pastrama, cu care are doua fetite. Artistul a fost surprins plimbandu-se pe strazile din Pipera, la ceas de seara, iar fotografiile fac cat o mie de cuvinte. Pepe, daramat dupa despartirea de Raluca Pastrama Astfel ca .

Cine a indraznit sa se bage in divortul lui Pepe de Raluca Pastrama. Surpriza!

Un alt nume din shobizul autohton analizeaza divortul iminent dintre Pepe si Raluca Pastrama. Este vorba despre nimeni altul decat Serghei Mizil. Astfel ca acesta a avut o reactie rapida referitoare la despartirea anului, adica cea dintre Pepe si Raluca Pastrama. Cine a indraznit sa se bage in divortul lui Pepe de Raluca Pastrama De .

Cat a costat-o pe Raluca Pastrama minciuna pe care a spus-o despre Pepe

Scandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama a atins cote inalte, la mijloc facandu-si loc si subiecte precum tradare, minciuna, infidelitate, dar si persoane care se aliaza cu acestea in lupta ce urmeaza a se contura, in viitorul apropiat, la tribunal. Un lucru a luat prin surprindere pe toata lumea: Raluca l-a acuzat de violenta pe .

Oana Zavoranu, mesaj pentru Raluca Pastrama dupa ce l-a inselat pe Pepe. I-a dat sah mat fostului sot

Scandalul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama pare sa nu se termine prea curand, dat fiind faptul ca in fiecare zi apar declaratii soc referitoare la relatia dintre cei doi. Recent, Oana Zavoranu si-a pus inca o data la pamant fostul sot, lasand sa se inteleaga ca se bucura pentru necazul lui. Ce spune Oana .

Simona Halep, lovitura dura din partea WTA. Decizia lor bizara e extrem de ferma

Lovitura grea din partea WTA pentru Simona Halep. Decizia bizara: nu a fost nominalizata in 2020 la premiul de Favorita a fanilor dupa ce a castigat precedentele trei editii. Lovitura dura pentru Simona Halep: nu a mai fost nominalizata la premiul de Favorita a fanilor in 2020 de WTA Simona Halep, numarul doi mondial, a .

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )