Libnet.ro
UNICEF

05:30

Raluca Turcan, anunt de ultima ora: Care este principala sursa de infectare cu coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, anunt de ultima ora: Care este principala sursa de infectare cu coronavirus in Romania

Raluca Turcan a afirmat, luni seara, ca principalele surse de infectare cu SARS-CoV-2 au fost evenimentele private. Potrivit vicepremierului, acesta a fost principalul motiv pentru care acestea au fost interzise in zonele unde rata de incidenta a depasit 3 la mia de locuitori. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, anunt de ultima ora! O noua categorie de parinti va primi bani de la stat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat cu putin timp in urma ca, in acest moment se efectueaza plati pentru parintii ai caror copii se afla in institutii de invatamant sau clase care sunt incadrate in scenariul rosu. O alta veste buna anuntata de Violeta Alexandru este aceea ca actul normativ care prevede extinderea platilor si .

Cand vine iarna in Romania. ANM, anunt de ultima ora pentru toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei au emis o noua prognoza. Cum e vremea in toata tara si cand va veni iarna in Romania? Care sunt detaliile indicate de specialisti pentru acest sezon rece? Anunt ANM: cand vine iarna in Romania? Vremea se mai mentine calda pana la finele lunii octombrie, iar ultima luna .

BEJ SIBIU A ADMIS CANDIDATURILE LA ALEGERILE PARLAMENTARE Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR) si fostul ministru Bogdan Trif (PSD) sunt principalii intrati in competitie

Biroul Electoral Judetean Sibiu a admis candidaturile a 11 partide la alegerile parlamentare din 6 decembrie, precum si doua candidaturi independente. in Sibiu, la Camera Deputatilor vicepremierul Raluca Turcan deschide lista PNL, Dan Barna pe cea a USR-PLUS, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif pe cea a PSD. La Senat, lista PMP in Sibiu e deschisa de fostul ministru al Economiei Ion Ariton si fost prefect al orasului, conform news. ro.

Cum au zburat 10 milioane de euro din buzunarul lui Gigi Becali! Decizie de ultima ora in instanta

Gigi Becali primeste lovitura dupa lovitura in startul acestui sezon, iar bugetul FCSB este serios afectat. Este al treilea an in care nu vin banii din grupele cupelor europene. in plus, nu sunt oferte pe numele fotbalistilor de la echipa care termina sezonul trecut de Liga 1 pe locul 5. Becali spera sa isi refaca .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Decizie de ultima ora a Comitetului National pentru situatii de Urgenta

Oficialii au indicat statele si zonele cu risc epidemiologic ridicat. Pe langa actualizarea listei, Comitetul National pentru situatii de Urgenta a mai venit in prim-plan cu o noua hotarare. Noi detalii despre purtarea mastii in spatii deschise. Care sunt exceptiile? Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic. Decizie si precizari CNSU Comitetul National pentru Situatii .

Vestea soc a momentului. Elevii ar putea intra in vacanta de vara in aceasta perioada. Care este motivul

Cresterea expoziva a cazurilor de COVID-19 a dat peste cap intregul sistem sanitar al tarii si toate activitatile care presupun interactiune intre oameni. Una dintre cele mai apasatoare probleme este lipsa paturilor la ATI, un motiv real de ingrijorare pentru autoritati, medici si pacienti. Pentru a stopa raspandirea virsului, prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, a venit .

Tatal cu 150 de copii. Povestea impresionanta a barbatului care este cunoscut de o lume intreaga

Povestea unui barbat din Statele Unite ale Americii face inconjurul lumii. Ce-i drept, nici nu ar avea cum sa fie altfel. Joe Donor a devenit, in doar 12 ani, tatal a 150 de copii. Da, ati citit bine! Cum a ajuns Joe Donor sa fie tatal a 150 de copii Din anul 2008, Joe Donor, .

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )