Libnet.ro
UNICEF

15:00

Reactorul unei centrale nucleare din Rusia a fost oprit in urma unei erori a sistemului de securitate

Hotnews Hotnews,
 Reactorul unei centrale nucleare din Rusia a fost oprit in urma unei erori a sistemului de securitate

Reactorul numarul 4 al centralei nucleare Beloiarsk din muntii Urali a fost oprit duminica dupa un raspuns fals al sistemului de securitate, a spus o sucursala a agentiei nucleare Rosatom, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Probleme la reactorul unei centrale nucleare ruse

Reactorul nr. 4 al centralei nucleare din Beloiarsk, in muntii Ural, s-a oprit duminica in urma unui raspuns fals al sistemului de securitate, a declarat o subsidiara a corporatiei nucleare de stat Rosatom,.

Alerta in Rusia! Reactorul unei centrale nucleare s-a oprit in urma unei erori a sistemului de securitate! Detalii de ultima ora

Reactorul nr. 4 al centralei nucleare din Beloiarsk, in muntii Ural, s-a oprit duminica in urma unor probleme aparute la sistemul de securitate. Subsidiara rusa Rosenergoatom a indicat ca unitatea s-a.

Femeile din Rusia vor putea ocupa peste 350 de posturi care le-au fost interzise timp de mai bine de 30 de ani

Femeile din Rusia vor putea in curand sa ocupe peste 350 de posturi care le erau interzise pe baza unor restrictii ramase neschimbate din era sovietica, relateaza The Moscow Times.

NUCLEARELECTRICA, DUPA EXPLOZIA DIN RUSIA: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania

Nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut, in urma exploziei din Rusia, a afirmat, ieri, Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica, intr-o conferinta de presa, potrivit unui comunicat al companiei.

Accident rutier cu sase victime pe A1. Traficul a fost oprit pentru aterizarea elicopterului SMURD

In accident a fost implicata o singura masina, inmatriculata in judetul Sibiu. Printre victime se afla si doi copii gemeni de aproximativ 2 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )