Libnet.ro
UNICEF

08:30

Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte de inainte de Craciun

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte de inainte de Craciun

Reduceri eMAG la televizoare Samsung. Daca doriti sa cumparati un aparat TV foarte performant, cu o reducere uriasa de pret, acum este momentul sa actionati. Magazinul online eMAG pune la bataie mai multe . continuă pe Antena3

Cele mai bune ceaiuri care ne vindeca rapid de raceala si gripa. Recomandarea specialistilor pentru fiecare afectiune

Ceaiurile cu efect energizant, expectorant sau revitalizant pot ameliora sau chiar grabi vindecarea persoanelor racite sau gripate. Infuziile din plante sunt printre cele mai bune leacuri, ele avand rolul de a sprijini organismul in procesul de vindecare.

Cele mai bune filme SF care te vor captiva

Filmele SF au fost dintotdeauna populare in randul audientelor, chiar si atunci cand criticii pareau sceptici. in universul SF este poate cel mai usor sa ne pierdem, pentru ca in el orice este posibil de la calatorii in timp si super-puteri, pana la prieteni extraterestri si paradoxuri nemaiintalnite. Daca vrei sa te deconectezi si [].

Cele mai bune trucuri pentru un par frumos si cret

Sigur nu doar o data ai admirat podoaba capilara a femeilor din Africa. Daca si parul tau este cret afla care sunt trucurile la care apeleaza acestea si bucura-te de un look impecabil in orice anotimp.

Cine sunt finalistii Te cunosc de undeva si care au fost cele mai bune transformari VIDEO

In editia de sambata seara au fost alesi cei cinci finalisti ai sezonului 12 Te cunosc de undeva!, printre acestia numarandu-se Adriana Trandafir si Cezar Ouatu.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Una dintre cele mai mari colectii de manuscrise, in proces de lichidare. Scrieri originale de Breton, Dumas sau Marchizul de Sade sunt scoase la licitatie

Una dintre cele mai mari colectii de scrisori din istorie, partituri muzicale si manuscrise, printre care si cel al romanului 120 de Zile ale Sodomei de Marchizul de Sade, dar si patru ale scriitorului francez Andre Breton, vor fi licitate pe 20 decembrie, la Paris, informeaza Reuters.

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

Iluminat arhitectural pentru cele mai importante cladiri din Alexandria

Cele mai importante cladiri din municipiul resedinta de judet Alexandria vor fi puse in valoare prin iluminat arhitectural.

Jumatate dintre angajatii acestei institutii, salarii taiate de la 1 ianuarie. Cele mai mari scaderi vor fi de 20%

Salariile a jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor scadea de la 1 ianuarie, ca urmare a modificarilor fiscale, cele mai mari diminuari fiind de 20% la directori, a declarat, marti, presedintele.

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )