Libnet.ro
UNICEF

20:15

Replica USTURATOARE a romanilor dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: E de FIER! E de FIER! Imaginea de senzatie care a devenit VIRALA (FOTO)

B1 B1,
Replica USTURATOARE a romanilor dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: E de FIER! E de FIER! Imaginea de senzatie care a devenit VIRALA (FOTO)

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura dupa victoria Simonei Halep de la turneul de Grand Slam de la Paris, desenul avand atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier. continuă pe B1

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Reactia ambasadei Frantei, cu privire la caricatura cu Halep din Charlie Hebdo: Aceasta caricatura nu reprezinta sentimentul opiniei publice franceze

Libertatea de exprimare si libertatea presei sunt principii fundamenate, dar cariatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Fr.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Ambasadorul Romaniei in Franta intervine in SCANDALUL Simona Halep - Charlie Hebdo: Sa nu lasam o CARICATURA MICA sa ne strice o BUCURIE atat de MARE

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, reactioneaza in scandalul provocat de caricatura cu Simona Halep din publicatia de satira Charlie Hebdo. El considera ca bucuria castigarii titlului de la.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbeldon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo cu Simona Halep: Ce sa le spui PROSTILOR? FIERUL ala VECHI i-a costat destul de mult

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a reactionat dur dupa caricatura cu accente rasiste la adresa Simonei Halep aparuta in revista de satira Charlie Hebdo. Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )