Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania - cel mai mare derapaj economic din Europa in 2018. Avertismentele Sefului Consiliului Fiscal si ale guvernatorului BNR

B1 B1,
Romania - cel mai mare derapaj economic din Europa in 2018. Avertismentele Sefului Consiliului Fiscal si ale guvernatorului BNR

Guvernatorul BNR si seful Consiliului fiscal tempereaza declaratiile increzatoare ale premierului Tudose cu privire la cresterea economica, scotand in evidenta carentele grave ale economiei. continuă pe B1

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Indicele Robor la trei luni a crescut pana la nivelul de 2,09%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut joi pana la nivelul de 2,09%, cel mai mare din octombrie 2014 pana.

Liviu Pop: Cel mai mare deranj pe care l-am facut e cel legat de manualele auxiliare

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca cel mai mare deranj pe care l-a facut in mandatul sau este cel legat de materialele didactice auxiliare.

MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, nu va reduce salariile nete pentru angajati ca urmare a modificarii Codului Fiscal

Conducerea MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, a anuntat ca nu va reduce salariile dupa ce Guvernul a modificat Codul Fiscal prin transferul contributiilor sociale la angajator si micsorarea impozitului pe venit. Mihai Marcu, CEO al companiei, avertizeaza insa ca implementarea unor masuri fiscale, de o asemenea amploare si intr-un timp atat de scurt, nu este benefica pentru climatul de business.

Cel mai mare diamant vandut vreodata la o licitatie, adjudecat de un cumparator anonim pentru 34 mil. dolari

Cel mai mare diamant prezentat vreodata la o licitatie a fost vandut marti seara la Geneva cu aproape 34 de milioane de dolari, stabilind astfel un nou record mondial, au anuntat reprezentantii casei Christie's, citati de AFP, preluata de Agerpres.

Ce optiuni de finantare si plata in rate ofera de Black Friday cel mai mare retailer online

Black Friday se aproprie cu pasi repezi, iar cel mai mare retailer online si-a anuntat deja oferta. Anul acesta, eMAG va avea 2 milioane de produse la promotie de Black Friday 2017, cu reduceri semnificative atat la electrocasnice mari, televizioare,.

Cel mai mare risc din jurul bitcoin - costul energiei asociat activitatilor de minerit

Cel mai mare risc legat de bitcoin ar putea fi costul energiei asociat activitatilor de minerit al monedei virtuale si nu bula speculativa creata in jurul acesteia, relateaza Bloomberg, citata de News. ro.

China construieste cel mai rapid tunel aerodinamic din lume pentru a testa aeronave hipersonice care ar putea ajunge pe coasta vestica a SUA in 14 minute

China vrea sa construiasca cel mai rapid tunel aerodinamic din lume, pentru a testa avioane hipersonice care pot atinge viteze de pana la 12 kilometri pe secunda. Un astfel de avion ar putea atinge coasta vestica a Statelor Unite in mai putin de 14 minute, scrie South China Mornind Post.

Romania, cea mai maer crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Imaginile pe care nu credeai ca le vei vedea in Romania. Cum arata cel mai mare nod rutier - FOTO si VIDEO

Imagini spectaculoase cu nodul rutier Turda, asa cum nu ai fi crezut ca este posibil in Romania. Desi nefinalizat, proiectul arata deja foarte bine si, presupunand ca problemele.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )