Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, cea mai maer crestere economica din UE, in trimestrul trei

Antena3 Antena3,
Romania, cea mai maer crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu. continuă pe Antena3

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Ionut Misa: Romania inregistreaza prima crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza prima crestere economica din Uniunea Europeana, iar aceasta reprezinta singura cale pentru imbunatatirea nivelului de trai, considera Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Ionut Misa: Romania inregistreaza prima crestere economica din UE

Multumit de estimarile prezentate astazi de INS privind cresterea economica, ministrul Finantelor a spus ca tara noastra se situeaza printre cele mai dinamice economii ale UE.

Tudose:Pentru a preintampina reactia corului de bocitoare afirm ca avem o crestere economica sustenabila

Premierul Mihai Tudose a afirmat pe contul personal de Facebook, ca nivelul cresterii economice pe trimestrul III, de 8,6%, reprezinta rezultatul muncii depuse de romani si de catre companiile corecte din Romania. De asemenea, Tudose sustine ca este vorba de o crestere economica sustenabila, el precizand ca face aceasta afirmatie pentru a preintampina reactia corului de bocitoare.

Premierul Mihai Tudose: Romania are o crestere economica sustenabila

Romania are o crestere economica sustenabila, lucru demonstrat de cifrele care arata ca, la un numar de salariati cu norma intreaga aproximativ egal cu anul 2008, in 2017 producem un PIB.

Horoscop. Adevarul gol-golut despre zodii. Cea mai egoista zodie

Horoscop Fie ca recunosc, fie ca nu, nativii celor 12 semne zodiacale au avut intotdeauna ceva de ascuns. in timp ce unii se rusineaza cu defectele lor, altii ar face orice ca nimeni sa nu afle cea mai.

Meteorologii trag un semnal de alarma. Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada

Meteorologii trag un semnal de alarma. Iarna aceasta va fi cea mai grea din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada, in Marea Britanie. Specialistii de la National Oceanic and.

Curs valutar 14 noiembrie. Cea mai mica cotatie a leului de la denominare

Cursul valutar valabil marti, 14 noiembrie, indica cea mai mica cotatie a leului in raport cu euro de la denominarea monedei nationale, la 1 iulie 2005 .

Coreea de Nord anunta cea mai grava criza. Statele Unite au un comportament agresiv haotic

Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare in cursul carora au adus.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )