Libnet.ro
UNICEF

11:46

China construieste cel mai rapid tunel aerodinamic din lume pentru a testa aeronave hipersonice care ar putea ajunge pe coasta vestica a SUA in 14 minute

Hotnews Hotnews,
 China construieste cel mai rapid tunel aerodinamic din lume pentru a testa aeronave hipersonice care ar putea ajunge pe coasta vestica a SUA in 14 minute

China vrea sa construiasca cel mai rapid tunel aerodinamic din lume, pentru a testa avioane hipersonice care pot atinge viteze de pana la 12 kilometri pe secunda. Un astfel de avion ar putea atinge coasta vestica a Statelor Unite in mai putin de 14 minute, scrie South China Mornind Post. continuă pe Hotnews

China lucreaza la constructia celui mai mare tunel aerodinamic din lume

Romania - cel mai mare derapaj economic din Europa in 2018. Avertismentele Sefului Consiliului Fiscal si ale guvernatorului BNR

Guvernatorul BNR si seful Consiliului fiscal tempereaza declaratiile increzatoare ale premierului Tudose cu privire la cresterea economica, scotand in evidenta carentele grave ale economiei.

Liviu Pop: Cel mai mare deranj pe care l-am facut e cel legat de manualele auxiliare

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca cel mai mare deranj pe care l-a facut in mandatul sau este cel legat de materialele didactice auxiliare.

La cinci ani, micuta Sophia i-a spus mamei ca vrea sa se marite cu cel mai bun prieten. Femeia nu a stat pe ganduri si a acceptat fara rezerve! Ce se ascunde de fapt in spatele gestului socant (FOTO)

La doar cinci ani, micuta Sophia Chiappalone i-a spus mamei ca vrea sa se casatoreasca cu prietenul sau cel mai bun, Hunter Laferriere, pe care il considera barbatul vietii sale. Kristy.

Cel mai scump laptop din lume va fi la reducere de Black Friday. Cu diferenta dintre pretul normal si cel special iti poti cumpara o masina la mana a doua

Acer Preadator 21 X si-a castigat renumele de cel mai scump laptop din lume. Acesta costa 10. 000 de euro, aproximativ 45. 000 de lei, iar maine, de Black Friday, el va cunoaste o reducere substantiala.

Indicele Robor la trei luni a crescut pana la nivelul de 2,09%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut joi pana la nivelul de 2,09%, cel mai mare din octombrie 2014 pana.

MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, nu va reduce salariile nete pentru angajati ca urmare a modificarii Codului Fiscal

Conducerea MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, a anuntat ca nu va reduce salariile dupa ce Guvernul a modificat Codul Fiscal prin transferul contributiilor sociale la angajator si micsorarea impozitului pe venit. Mihai Marcu, CEO al companiei, avertizeaza insa ca implementarea unor masuri fiscale, de o asemenea amploare si intr-un timp atat de scurt, nu este benefica pentru climatul de business.

Cel mai mediatizat criminal din SUA, pe patul de moarte. Nu o mai duce mult

Charles Manson, cel mai celebru criminal si lider al unui cult din Statele Unite, se afla pe patul de moarte. Potrivit TMZ, Manson a fost dus la spital in urma cu trei zile, iar sursele publicatiei spun ca .

Monica Macovei, despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in ra.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )