Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, de Craciun: cati bani vei cheltui pentru cadouri

Playtech Playtech,
Romania, de Craciun: cati bani vei cheltui pentru cadouri

Craciunul are data fixa, spre deosebire de Black Friday, iar pentru 2o17 sumele de bani alocate cadourile sunt mai mari. Ajuta din plin si campaniile de reduceri. De Craciun, iar aici poti include o perioada mai mare de dinainte si de dupa acest eveniment, romanii vor sa cumpere online cadouri pentru cel putin sase-sapte persoane, []. continuă pe Playtech

Cati BANI da guvernul pentru FUNERALIILE regelui Mihai: INCREDIBIL ce suma aloca doar pentru primirea oficialilor straini pe Aeroportul Otopeni...

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat.

Cati bani a alocat Guvernul pentru inmormantarea Regelui Mihai

Executivul a decis alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor re.

Cati bani castiga Malvina Cservenschi din bijuteriile Malvensky

Malvina Cservenschi a renuntat la televiziune in urma cu multi ani si s-a dedicat afacerii cu bijuterii Malvensky. Iata ce profit a avut in ultimii ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )