Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor: El este fiul unui controversat bancher si fusese instalat recent in Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica

B1 B1,
Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor: El este fiul unui controversat bancher si fusese instalat recent in Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, potrivit. continuă pe B1

Burduja jr., numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

Sebastian Ioan Burduja a fost numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP) de catre premierul Ludovic Orban, conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Finante

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicata marti in Monitorul Oficial.

Sebastian Ioan Burduja - numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicata, marti, in Monitorul Oficial.

Niculae Havrilet a fost numit secretar de stat n Ministerul Economiei

Niculae Havrilet, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), este unul dintre noii secretari de stat ai Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban. Pana la numirea in aceasta functie, Havrilet a fost consilier al ministrului economiei, Virgil Popescu.

Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al Electrica, dupa ce a fost numit secretar de stat

Electrica informeaza ca, in data de 10 decembrie 2019, Niculae Havrilet a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al companiei pe care o detinea din februarie 2019, ca urmare a desemnarii sale in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Finul ambasadorului Romaniei la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Ionel Ovidiu Bogdan, finul ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a fost numit secretar de stat in Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii a prim-ministrului Ludovic Orban, publicata vineri in Monitorul.

Citu: Ministerul Finantelor va avea semnatura electronica intr-o saptamana-doua

Ministerul Finantelor va introduce semnatura electronica in urmatoarea saptamana sau in doua saptamani, a declarat marti ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o intalnire cu membri ai patronatelor din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )