Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sezatoare cu Dragnea, Kovesi si statul paralel, intr-o noua poza de la Ponta

Playtech Playtech,
Sezatoare cu Dragnea, Kovesi si statul paralel, intr-o noua poza de la Ponta

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, in contextul in care mai multi membri PSD doresc sa-si dea demisia din functia de lider al partidului. Ponta a publicat o poza in care Dragnea, Kovesi si alte figuri interesante care stau la aceeasi masa, iar la fosta sefa DNA se observa un detaliu [] . continuă pe Playtech

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Ponta dezvaluie cine e persoana TAIATA din fotografia in care apar Dragnea si statul paralel

Victor Ponta a publicat joi o noua poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de statul paralel. Seful PSD sta la masa si discuta relaxat cu George Maior, Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Si nu.

Ponta publica o noua poza cu Dragnea si Kovesi: Stop minciunii si ipocriziei! Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel

Victor Ponta a publicat o noua poza cu Liviu Dragnea in timp ce sta alaturi de persoane pe care acum le ataca frecvent. de aceasta data liderul PSD apare alaturi de fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Ponta le transmite colegilor din PSD sa aiba grija cum voteaza maine.

Cristoiu, scenariu-bomba: Ce plan are statul paralel in razboiul Firea - Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus, miercuri, la Sinteza zilei, ca in urma razboiului intern din PSD, statul paralel isi va recastiga teritoriile pierdute. Domnii de la PSD, ambele tabere, uita un lucru:.

Gelu Diaconu sustine ca Dragnea se foloseste de institutiile statului pentru a-si pedepsi adversarii: Doua-trei cozi de topor sunt folosite pentru dirijarea controalelor / Asta cu statul paralel e o bazaconie (VIDEO)

Asta cu statul paralel e o bazaconie, o tema ce va fi curand epuizata, a declarat Gelu Diaconu. Fostul sef ANAF a remarcat faptul ca Liviu Dragnea, dar si alti politicieni, infiereaza cu manie proletara.

Statul paralel si initiativa celor trei mari mojicii

Cand statul paralel intra in actiune, vai si amar. Vai, caci Viorica rateaza intalnirea ei cu Juncker. Apoi, ce amar, o contramandeaza pe cea programata cu seful diplomatiei germane, Maas. De ce? Pentru ca putem.

Cu o zi naintea CEx, Ponta publica o noua imagine cu Dragnea alaturi de Maior, Kovesi si Oprea. Dragnea n-a luptat niciodata cu statul paralel, si-a urmarit interesul personal

Cu o zi inaintea confruntarii decisive din PSD, fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o noua fotografie in care apare Liviu Dragnea alaturi de fostul sef al SRI, George Maior, fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, si fostul vicepremier Gabriel Oprea. Pentru membrii CEx al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii, scrie Ponta, pe Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )