Libnet.ro
UNICEF

17:00

Chris Brown, noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat pentru agresiune fizica!

Devorator Monden Devorator Monden,
Chris Brown, noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat pentru agresiune fizica!

Talentatul Chris Brown face ce face si isi creeaza noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat de politia din orasul Washington duminica de dimineata fiind acuzat de agresiune fizica. Se pare ca artistul a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat in fata hotelului W din Washington, incidentul avand loc in jurul orei 4:30 . continuă pe Devorator Monden

Chris Brown a fost arestat in Washington, impreuna cu garda sa de corp. Vezi de ce

Noi probleme pentru Chris Brown. Cantaretul si bodyguradul sau au fost arestati, duminica, la.

Rapperul Chris Brown a fost arestat, dupa o altercatie cu un barbat

RapperulChris Brown a fost arestat, duminica, inWashington, alaturi de unul din agentii sai de paza, dupa ce s-a luat la bataie cu un barbat langa un hotel. Cantaretul fusese abordat de doua fa.

Rapperul Chris Brown a fost ARESTAT

Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de secuiritate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala.

Rapperul Chris Brown, arestat in Washington dupa o altercatie

Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de secuiritate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala Statelor Unite.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, comisarul-sef Gabriel Florescu, a fost transferat la Alba-Iulia, unde va prelua functia lui Traian Berbeceanu, arestat preventiv, pentru favorizarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala in valoare de 3,5 milioane lei. Citeste si: Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbenceanu, a fost arestat preventiv Prin dispozitie a inspectorului general, cu data de 28 octombrie, seful B. Brasov, comisarul-sef de politie Florescu .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )