Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Jennifer Lopez, laudata de critici pentru rolul din Hustlers: E in cursa pentru o nominalizare la Oscar

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jennifer Lopez, laudata de critici pentru rolul din Hustlers: E in cursa pentru o nominalizare la Oscar

Actrita si cantareata Jennifer Lopez 50 de ani) este apreciata de critici pentru interpretarea sa din filmul Hustlers, unde interpreteaza o dansatoare la bara. Pe de alta parte, femeia de la care a fost inspirata povestea personajului da in judecata echipa de productie. continuă pe Adevărul

Povestea rochiei Versace purtata de Jennifer Lopez la Grammy

Pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la momentul in care a facut furori in celebra rochie verde semnata Versace pe covorul rosu al Premiilor Grammy, Jennifer Lopez a defilat pe podiumul Milano Fashion Week intr-o replica a acestei creatii iconice. Dar iata povestea din spatele rochiei purtate de vedeta in anul 2000! .

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images in urma cu doua decenii. Cum arata diva pe podium. Momentul a devenit viral

Cantareata Jennifer Lopez, in varsta de 50 de ani, a defilat la Saptamana Modei de la Milano, la prezentarea noii colectii Versace. Diva a imbracat din nou rochia de culoare verde care a devenit un simbol pentru Google Images.

Jocuri video si moda: Louis Vuitton creeaza infatisari noi pentru eroii din League of Legends

Popularul joc video League of Legends face un pas in lumea modei. Dezvoltatorul jocului video, Riot Games, a anuntat un nou parteneriat cu Louis Vuitton, care va realiza designul atat pentru obiecte din joc, cat si din lumea reala.

A fost lansat Complexul Multifunctional Caraiman servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1

Complexul Multifunctional Caraiman a fost lansat oficial azi printr-un eveniment prezentat de Andreea Marin. In cadrul acestui centru pot beneficia de servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1.

Actiune inedita pentru salvamontistii din Busteni. Ce a patit o turista de 70 de ani care voia sa urce pe Varful Omu

Actiune inedita pentru salvamontistii din Busteni. Acestia au salvat o turista de 70 de ani care voia sa urce pe Varful Omu din Muntii Bucegi. Autoritatile spun ca femeia vizita, alaturi de sotul ei,.

VIDEO Donald Trump, mesaj sarcastic pentru tanara activista Greta Thunberg

Presedintele american Donald Trump nu s-a putut abtine sa faca unele comentarii sarcastice la adresa adolescentei Greta Thunberg, cunoscuta activista suedeza impotriva schimbarilor climatice, postand pe twitter un video cu fragmente din discursul extrem de emotional sustinut de aceasta la ONU.

Franta: Google nu ii va plati pe editorii de presa pentru extrasele din continutul acestora. Noile reguli, implementate din octombrie

Google a anuntat noile reguli pe care le va aplica in Franta incepand din octombrie. Astfel, compania americana anunta ca nu ii va plati pe editorii de presa europeni, in Franta, atunci cand afiseaza.

Franta: Google nu ii va plati pe editorii de presa pentru extrasele din continutul acestora

Google nu ii va plati pe editorii de presa europeni, in Franta, atunci cand afiseaza extrase din articolele, fotografiile si clipurile lor, dar nici nu le va afisa printre rezultatele cautarilor, fara acordul respectivilor editori, a anuntat miercuri un reprezentant al grupului american, citat de AFP.

BEC depune plangeri penale pentru semnaturile din listele lui Catarama, Cumpanasu sau Miron Cozma

Biroul Electoral Central joaca tare in scandalul semnaturilor pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Si anunta ca va depune plangere penala pe tema semnaturilor controversatedin listele unora.

Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Este scandal dupa plecarea din tara a lui Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate. Spitalul Elias sustine ca mutarea a fost facuta dupa ce anchetatorii au fost anuntati, informatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )