Libnet.ro
UNICEF

11:17

Roxen, prima reactie dupa ce Eurovision 2020 a fost anulat: E un moment dificil pentru noi toti

Adevărul Adevărul,
Roxen, prima reactie dupa ce Eurovision 2020 a fost anulat: E un moment dificil pentru noi toti

Roxen, reprezentanta Romaniei de anul acesta la Eurovision, a facut declaratii dupa ce concursul international a fost anulat si amanat. continuă pe Adevărul

Razvan Burleanu, prima reactie dupa amanarea Campionatului European. Ce se intampla cu fotbalul romanesc si cand s-ar relua Liga 1

Presedintele FRF a sustinut o conferinta de presa de la domiciliu, acolo unde se afla in izolare, si a vorbit despre masurile care au fost agreate la nivelul UEFA si cum se vor resfrange asupra fotbalului romanesc. EURO 2020 a fost amanat pentru anul urmator.

Eurovision 2020 a fost anulat, pe fondul pandemiei de coronavirus

Eurovision 2020 a fost anulat, in conditiile in care autoritatile din Olanda au decis ca evenimentele publice cu peste 100 de spectatori sa fie interzise, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Coronavirus |Concursul Eurovision 2020 a fost anulat

Concursul Eurovision 2020, care ar fi trebuit sa aiba loc in luna mai in Olanda, a fost anulat din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, au anuntat miercuri organizatorii evenimentului, citati de AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Concursul Eurovision a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Concursul Eurovision a fost anulat, au anuntat miercuri organizatorii. Cel mai probabil, competitia ar urma sa aiba loc abia anul viitor, in 2021.

Fost presedinte CCR, prima reactie dupa masurile anuntate de Iohannis: Principalul om, ministrul de Interne

Augustin Zegrean, a reactionat in urma anuntului facut de Klaus Iohannis. Fostul presedinte CCR a vorbit despre ce inseamna starea de urgenta, ce se schimba si cand intra masurile in vigoare.

Eurovision a fost anulat din cauza coronavirusului: anuntul organizatorilor

Concursul international Eurovision 2020, care urma sa aiba loc in mai, a fost anulat si amanat pentru 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.

Eurovision 2020 s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus

Este oficial! Editia din acest an a Eurovision Song Contest, competitie muzicala ce urma sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus! Iata aici detaliile! .

Panica pe aeroportul Otopeni, din cauza noului coronavirus: Un zbor a fost anulat dupa ce o pacienta a tusit puternic la bordul aeronavei

Panica pe aeroportul Otopeni, din cazua pericolului reprezentat de COVID-19. Zborul Bucuresti-Suceava a fost anulat vineri, cu putin timp inainte de decolare, dupa ce o pasagera aflata la bordul aeronavei a avut.

Festivalul Glastonbury a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, la care ar fi trebuit sa participe Taylor Swift, Sir Paul McCartney si Kendrick Lamar, alaturi de Diana Ross si Dua Lipa, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, anunta BBC.

Eurovision 2020, amanat pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Premiera negativa in cei 64 de ani de existenta

Editia din 2020 a Concursului Muzical Eurovision, care trebuia sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, Olanda, a fost amanata pentru anul 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit The Guardian. Astfel,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )